Zombie romance Life After Beth v traileru

Vydáno: 28.06.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Rozchody nejsou zrovna příjemná věc. Zvlášť když vztah skončí smrtí - "něžné" - polovičky. Může být ale hůř, jako když vstane z mrtvých a je z ní zombie, která má chuť na jiné muže. A to doslova.
Fotografie z filmu  / Life After BethLibozvučný název Life After Beth dává jasně najevo, že půjde jak o porozchodovou romantickou komedii, tak i hororovou podívanou, protože "beth" zní podobně jako "death". Ve filmu režírovaném a napsaném Jeffem Baenou se mladík v podání Danea DeHaana ani nestihne smířit se smrtí své přítelkyně, protože zjistí, že vstala z hrobu a je z ní zombie. Nadále ho miluje, ale je poněkud chladná a navíc má zálusk na jiné muže, které chce pozřít. 

Indie romantická zombie komedie Life After Beth má svou upoutávku, která si odbyla premiéru na MTV. Cílovka je jasná, ale vyrovná se snímek Soumraku mrtvých, který popularitu žánrových kombinací romancí a zombie podívaných odstartoval? Pozitivní je, že není jenom variací na vzorec zápletky z Romea a Julie, jako byli Mrtví a neklidní, ale že jde dál: k re-marriage komediím.
 
Na upoutávku se podívejte níže. Do galerie přibyly nové fotografie a plakát. 

Upoutávka na film Life After Beth (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY