(Smutný) Batman by se mohl do kin podívat v roce 2019

Vydáno: 20.06.2014 06:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Už dlouho víme, že si Ben Affleck zahraje Batmana v připravovaném crossoveru se Supermanem s podtitulem Dawn of Justice. Sólový film by ale mimo ostatní projekty mohl temný rytíř dostat nejdříve v roce 2019.
Logo  / Batman v Superman: Dawn of JusticeBen Affleck si už oblékl kostým, obstaral nové auto a v podstatě se jen čeká, až ho poprvé uvidíme v akci v dlouho očekávaném crossoveru Batman v Superman: Dawn of Justice a také o rok později v plánované týmovce Justice League. Že pak Batman pověsí kápi na hřebík? Ani zdaleka. Nejnovější fámou je, že by postava temného rytíře měla dostat svůj vlastní sólový film - dříve než za pět let se ho ale nedočkáme.

Pokud se opravdu potvrdí natáčecí plán studia Warner Bros., před netopýří sólovkou bychom se měli dočkat ještě celkem sedmi filmů z univerza DC Comics. The Batman, jak by se měl snímek jmenovat, by pak měl dorazit po Muži z oceli 2 (květen 2018) někdy v roce 2019, což je ještě daleko v budoucnosti. I když jde o nepotvrzenou zprávu, můžeme si tipnout, že studio se určitě v budoucnu do podobného projektu pustí - ať už kvůli nemalé komiksové konkurenci (Marvel plánuje filmy až do roku 2028), tak i kvůli samotnému potenciálu postavy, která patří k těm nejznámějším superhrdinům velkého plátna.

P.S. Pokud film opravdu vznikne, bude v roce 2019 Ben Affleck ve věku 47 let nejstarším představitelem Batmana.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY