Hemlock Grove Eliho Rotha bude napodruhé ještě krvavější

Vydáno: 09.06.2014 18:00 - | foto: facebook tvůrce

Videoslužba Netflix se před pár lety dala na vlastní produkci, mezi jejíž nejvýraznější počiny patří jednak komediální seriál Orange is the New Black, jednak hororová mini-série Hemlock Grove zaštíněná Eli Rothem.
Plakát seriálu  / Hemlock GroveNetflix nabízí alternativní distribuční model: na rozdíl od televize nezpřístupňuje epizody seriálu jednotlivě obvykle s týdenní periodicitou, ale všechny najednou. Nejinak tomu bude i u druhé minisérie Hemlock Grove, která se své premiéry dočká již za měsíc a dva dny, konkrétně 11. července, pokud by se vám to nechtělo počítat. Pokud by nebylo dostatečně lákavé jméno výkonného producenta Eliho Rotha, kterému se co do kvality daří více v případě seriálové než filmové tvorby, jsou zde další hvězdné osobnosti: Bill SkarsgårdMadeline Martin či Famke Janssen

K nim by se nově měla přidat Madeline Brewer, která bude hrát Mirandu Cates, která hledá místo, kde by mohla začít znovu. A vybere si jedno ospalé městečko v Pennsylvanii, o kterém netuší, že v něm žijí - soudě dle upoutávky - velmi přátelští lidé, kteří se po večerech proměňují v upíry a vlkodlaky, případně dělají s dětmi to jediné, k čemu jsou dobré - experimentují na nich.

Plakát seriálu  / Hemlock GroveŽe si všichni společně užijí spoustu legrace, je již teď jasné. A komu by to jasné nebylo, může se podívat na nejnovější upoutávku, která je určena pouze lidem starším osmnácti let, protože je v ní trochu sexu a velká, opravdu velká spousta násilí. Z dvouminutovky je zřejmé, že i divák bude mít o zábavu postaráno. Snad bude druhá minisérie, čítající deset dílů, stejně kvalitní jako ta první, která byla nominována na dvě ceny Emmy. Trailer je níže:

Netflix upoutávka na druhou sezónu seriálu Hemlock Grove (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY