Temný případ nás vezme do Kalifornie

Vydáno: 28.05.2014 07:00 - | foto: HBO

Scenárista nového seriálového fenoménu Temný případ Nic Pizzolatto se v radiovém pořadu To the Best of Our Knowledge rozvyprávěl o druhé sezóně mysteriózně detektivní exploatace.
Matthew McConaughey ve filmu Temný případ / Temný případ je seriálovou událostí, na jejíž pokračování se čeká navzdory tomu, že každá série bude vyprávět o jiných postavách a bude se odehrávat na jiném místě Spojených států amerických. Pořad, koncipovaný jako antologie, totiž zaujal svými scenáristickými (fanouškovské diskuze ohledně možného zakončení) a režijními (rozbory několikaminutového nepřerušovaného záběru ad.) kvalitami.

Druhá série se stejným tvůrčím, ale obměněným hereckým týmem by se měla odehrávat v Kalifornii. Podle scenáristy Nica Pizzolatta by ale měla být ukázána méně známá místa. Hlavní postavy tentokrát nebudou dvě, ale tři, přičemž epizody jsou již napsány, a tak brzy začne casting.

Nedávno se roznesly zvěsti, že by do hlavní ženské role mohla být obsazena Jessica Chastain, ale ta v Cannes tuto informaci dementovala a dodala, že je fanynka seriálu a bude se dívat na každý díl stejně jako u první série. Těžko říct, kdo zastane úlohu "drsné ženy", o níž Pizzolatto již dříve hovořil, když popisoval pokračování s tím, že bude o "drsných ženách, zlých mužích a tajné okultní historii v dopravním systému Spojených států".


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY