Podrobnosti o pokračování Jurského parku

Vydáno: 27.05.2014 16:30 - | foto: hollywoodreporter.com

Za rok a dva týdny se do kin dostane pokračování trilogie Jurský park s názvem Jurassic World. Informace o zápletce a první fotografie parku najdete v článku.
Fotografie z filmu  / Jurassic WorldDíky twitterovému účtu režiséra Colina Trevorrowa, stránkám JurassicLegacy.org a filmovému webovému magazínu Joblo se dá zjistit nejenom to, o čem Jurassic World bude, ale i jak bude vypadat. Do galerie, kterou jako vždy naleznete výše, přibyl návrh podoby zábavního parku a fotografie nášivky a plánku mapy ostrova. Na následujících řádcích jsou spoilery, a tak před čtením dál varujeme, pokud se chcete udržovat v nevědomí ohledně zápletky čtvrtého dílu Jurského parku. Neočekáváte ale, že spolu dinosauři a lidi budou žít v harmonii, že ne?

Název Jurassic World odkazuje k zábavnímu parku, který byl vybudován na ostrově Isla Nublar (znám z předchozích dílů). Návštěvníci si budou moci zajít na různé atrakce, jako je tzv. Gyrosphere, kde jsou usazeni a vydají se na projíždku, která je dostane do blízkosti masožravým potvorám. Hlavní podívanou mají ale představovat kříženci dinosaurů, kteří se nerozmnožili přirozenou - přírodní - cestou, ale jejichž DNA je smíchána. A právě jeden takový se dostane ze své ohrady. To se vsaďte, že nebude vegetarián.

Fotografie z natáčení filmu  / Jurassic WorldTvůrci slibují, že nebudou chybět scény soubojů dinosaurů s dinosaury, protože vedle zmutovaných jsou v zábavní atrakci takoví, které má na starost postava Chrise Pratta. A ten má na starost výcvik jedněch na obranu lidí, včetně různých strategií, jako je maskování apod. Zní to trochu jako remake jedničky v kombinaci s poetikou daikaidžu eiga (tj. filmů s velkými monstry, které si dávají přes držku). Jestli bude Jurassic World povedený alespoň tak jako díl první anebo Godzilla, se dozvíme 12. června příštího roku, na kdy je stanovena premiéra.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY