Batman vs. Superman: Známe oficiální název!

Vydáno: 22.05.2014 11:43 - Simona Knotková | foto: empireonline.com

V tomto týdnu se rozběhla produkce pokračování komiksového blockbusteru Muž z oceli. Co nám prozradilo tiskové prohlášení studia Warner Bros.? Konečně už třeba známe oficiální titul.
Když přišla řeč na pokračování Snyderova Muže z oceli, celou dobu jsme zatím mluvili o projektu otitulovaném Batman vs. Superman. Vyplývalo tak ze skutečnosti, že kromě Cavillova Supermana nás v obsazení druhého dílu čeká také Batman, nově s tváří Bena Afflecka. Jednalo se ale pouze o neoficiální název, který od tohoto týdne nahrazuje název oficiální. 6. května 2016 tedy do světových kin vstoupí Batman v Superman: Dawn of Justice.

Informaci sdělila médiím tisková zpráva, kterou studio Warner Bros. vydalo ve středu ku příležitosti startu natáčení. Nové pojmenování je rovněž vcelku logické a odkazuje na tým superhrdinů Justice League, z něhož se nám kromě ústřední dvojice představí třeba Wonder Woman (Gal Gadot) nebo Cyborg (Ray Fisher). Tiskové prohlášení nám dále slibuje účast navrátilců z předcházejícího dílu v podobě Amy Adams, Laurence Fishburnea a Diane Lane, Jesse Eisenberga jako padoušského Lexe Luthora nebo například herečku Holly Hunter v dosud nekonkretizované, speciálně pro film stvořené roli.

Kromě názvu je venku také oficiální logo snímku. Jeho kompletní podobu si můžete prohlédnout v galerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY