Budoucí minulost X-Menů v šesti spotech

Vydáno: 03.05.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Monstra, nebo mutanti? Otázka, kterou si klade divák blockbusterů při rozhodování, na co v druhé půli května jít do multiplexu. Zatímco Godzilla odhaluje nové záběry na fotografiích a v dokumentech, X-Meni mají spoty.
Plakát filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastV šestici televizních spotů toho mnoho nového z X-Men: Budoucí minulost není, alespoň ne v porovnání s dosud zveřejněnými upoutávkami. Několik záběrů na něco, co vypadá jako souboj na stadionu (Temný rytíř povstal reloaded?) a jeden vtip s Wolverinem a Mystique, které jsou zopakovány v téměř každém spotu. Překvapí, a to v negativním slova smyslu, jak moc je audiovizuální kampaň k tomuto cross-overu mutantích časových rovin nenápaditá.

Pouze první a pátý spot z dosavadní šestice vyčnívá, protože se od zbytku výrazně odlišuje. V prvním - i díky japonským mezititulkům značícím zacílení na asijský trh - jde spíše o emoce než o sled money-shotů, a tak jsou v něm zužitkovány osudové momenty známé z trailerů. Pátý pak nápaditě představuje motenty komentářem mimo obraz, který náleží hlavnímu záporákovi.

S výjimkou prvního a pátého se ostatní zaměřují na Sentinely/Drony, které mají přinést zkázu nejenom mutantům, ale i všem lidem, čemuž je třeba zabránit. V půlminutových spotech tak není víc,  než jenom sled akce a hlášek, ale fanoušci prvních dvou dílů a X-Men: První třída doufají, že X-Men: Budoucí minulost bude patřit mezi inteligentní blockbustery.

Oficiální mezinárodní (japonský) TV spot č. 1 na film X-Men: Budoucí minulost.

TV spot č. 2 na film X-Men: Budoucí minulost (2014).

TV spot č. 3 na film X-Men: Budoucí minulost (2014). 
 
TV spot č. 4 na film X-Men: Budoucí minulost (2014).
 
TV spot č. 5 na film X-Men: Budoucí minulost (2014). 
 
TV spot č. 6 na film X-Men: Budoucí minulost (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY