Podívejte se na první fotografie z Jurassic World

Vydáno: 24.04.2014 13:20 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Čtvrtý díl Jurského parku, příznačně nazvaný Jurassic World, se právě natáčí na Havaji a režisér Colin Trevorrow se neváhá s fanoušky podělit o první fotografie a také několik nových informací.
Letos máme Godzillu, příští rok Jurský svět. Pravěké ještery se po čtrnácti letech pokusí oživit Colin Trevorrow, který stejně jako v případě Garetha Edwardse přechází od malého nezávislého snímku k režii očekávaného hollywoodského blockbusteru. Při aktuálním natáčení na Havaji (= domovině předchozích dílů) se režisér čtvrtého dílu série trochu rozpovídal o filmu a také zveřejnil první tři fotografie. V nich ale žádné dinosaury nečekejte, spíše připomenutí toho, že se něco skutečně začíná dít - vůbec první pohled na postavu Bryce Dallas Howard, momentku přírody nebo fotku poškrábaných dvěří od auta se staronovým logem.

Kromě toho režisér také prozradil, že by Jurassic World měl být prvním snímkem nové trilogie: "Chtěli jsme vytvořit něco, co by bylo méně nahodilé a epizodické, a něco, co by potenciálně mohlo vytvořit dějový oblouk pro celou sérii, která by vypadala jako kompletní příběh." V případě úspěchu nás tedy minimálně dva další sequely neminou. Fanoušky možná navíc potěší i fakt, že se nebudou ve filmu prohánět jen (na realizaci jednodušší) digitální dinosauři, ale také ti animatroničtí, kteří byli použiti v prvních dvou dílech Stevena Spielberga - snad by to tedy nemělo výslednému filmu ubrat na autenticitě.

Fotografie si prohlédněte v galerii nad článkem. Snímek dorazí do kin 12. června 2015.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY