Šestnáct postradatelných pózuje na plakátech Expendables 3

Vydáno: 02.04.2014 19:06 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Třetí akční sešlost party Expendables dorazí do kin letos v létě, kampaň tedy začíná nabírat na obrátkách. Po prosincovém teaseru tady je šestnáct character plakátů, které udělají akčním nostalgikům radost.
Kampaň The Expendables 3 začíná vcelku důsledně kopírovat tu na předešlý díl. V jeho případě byl také kolem Vánoc zveřejněn oznamovací teaser, přičemž se na jaře začaly objevovat první character plakáty - tuto výsadu taktéž nedostal pouze jeden server, ale rovnou čtyři (Collider, Joblo, ComingSoon a IGN), na nichž se ve stejnou dobu objevila čtveřice nových promo materiálů. Co prozrazují?

Na rozdíl od plakátů dvojky nelákají na akční opulentnost, ale spíše sázejí na černobílý minimalismus, který je ještě doplněn zákulisním pozadím (osvětlení) - je jasné, že v rámci propagace je hlavní nalákat diváky v první řadě na hvězdné obsazení, které se každým dílem rozrůstá (a některých herců bohužel také ubývá). Mezi starou bandou, kterou tvoří Sylvester StalloneJason StathamTerry CrewsDolph LundgrenRandy CoutureJet Li a Arnold Schwarzenegger (ve zřejmě nejlepší póze), se objevují ale i jiné taháky - těmi jsou především akční nováčci Harrison FordWesley SnipesAntonio BanderasKelsey Grammer a záporák Mel Gibson.

Aby ve filmu nebyli jen herci s věkem nad padesát let, kontrastem jim bude také mladší obsazení, z nichž nejznámější je asi Kellan Lutz - ty budou ale zřejmě jako v předešlých dílech fungovat jako pouhé křoví. Na šestnáctku plakátů se podívejte v galerii nad článkem. Je dost možné, že se brzo objeví i nový trailer, takže zůstaňte ve střehu!


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY