Jurassic World nabírá další zvučná jména do obsazení

Vydáno: 22.03.2014 16:39 - Martin Bubrín | foto: hollywoodreporter.com

Čtvrtý díl série Jurský park dorazí do kin příští rok, za chvíli začíná natáčení a k filmu stále přibývají herci. Kdo další si zahraje ve snímku vedle obřích dinosaurů?
Omar Sy ve filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastZdá, se že Jurský svět bude mít kromě monstrózních dinosaurů co nabídnout i z hlediska hereckého obsazení. Ke čtvrtému dílu série, který dorazí do kin v červnu příštího roku, se totiž už k tak lákavému ansámblu přidávají další jména. Jedním z nich je i původem francouzský herec Omar Sy, jehož role v adorovaném snímku Nedotknutelní mu otevřela dveře do Hollywoodu - po letošních X-Menech se tak představí i po boku pravěkých ještěrů ve filmu Colina Trevorrowa.

Věrohodný server The Hollywood Reporter také uvádí, že by se ve filmu měli s největší pravděpodobností objevit herci Jake Johnson a Idris Elba, i když tady není nic oficiální na rozdíl od Sye, jehož režisér potvrdil prostřednictvím Twitteru. Nedávno se také objevila informace, že ve filmu bohužel neuvidíme nikoho z původních postav trilogie, kromě B.D. Wonga, jenž si v prvním díle zahrál hlavního genetika InGenu doktora Henryho Wu - ten má totiž v originální knižní předloze mnohem více prostoru, který bych chtěl režisér nyní využít.

Hlavní roli ve filmu ztvární Chris Pratt (Strážci Galaxie) a Bryce Dallas Howard (Černobílý svět, Spider-Man 3). O příběhu se toho oficiálně moc neví, ale měl by se odehrávat v již fungujícím Jurském parku, který ročně navštěvují miliony návštěvníků, dokud se tradičně něco nepokazí. Ozvláštněním by také měli být noví (podvodní) dinosauři. Obsazení doplňuje také Vincent D'Onofrio jako záporák, Irrfan Khan (Pí a jeho život), Nick Robinson (The Kings of Summer), and Ty Simpkins (Iron Man 3).

Zdroj: THR, Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY