Hledá se Dr. Doom: Kdo zatopí Fantastické čtyřce?

Vydáno: 13.03.2014 08:54 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Reboot Fantastické čtyřky má potvrzené obsazení, proto se pomalu začíná ohlížet po hlavním záporákovi, kterým nebude nikdy jiný, než Dr. Doom. Kteří herci jsou pro roli zvažováni?
Dr. Doom - shortlistNová Fantastická čtyřka má už nějakou dobu potvrzené nové obsazení ve složení Miles Teller (Mr. Fantastic), Kate Mara (The Invisible Woman), Michael B. Jordan (Human Torch) a Jamie Bell (The Thing), a jelikož je natáčení a samotná premiéra příštího roku blízko, ohlíží se studio 20th Century Fox a režisér Josh Trank po představiteli hlavního záporáka. Ten nebude nikdo jiný, než proslulý arcipadouch Dr. Doom, který se pod vedením Juliana McMahona objevil už v předchozím filmu z roku 2005. Kdo že se o roli uchází?

Výběr se aktuálně zúžil na čtyři mužské představitele, což samozřejmě vyvrací fámy z několika posledních týdnů o tom, že by Dr. Doom měla být žena. Rozhodne se tedy mezi Samem Rileym (Na cestě, Maleficent), Tobym Kebbellem (Hněv Titánů, Úsvit Planety opic), Eddiem Redmaynem (Bídníci, Jupiter vychází) a Domhnallem Gleesonem (Lásky čas), z nichž jeden si nasadí kovovou masku v připravovaném snímku, který vstoupí do kin 19. června 2015.

Nová verze Fantastické Čtyřky by měla být obecně dravější, realističtější a temnější, čemuž je uzpůsobeno hlavně mladé herecké obsazení. Studio Fox vlastní kromě Fantastické čtyřky také sérii X-Men, takže se v budoucnu jistě dočkáme nějakého crossoveru.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY