Terminátor našel Kylea Reese. Bude smrtonosný.

Vydáno: 19.02.2014 20:13 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Reboot série Terminátor dorazí do kin příští rok v létě a režisér Alan Taylor (Thor: Temný svět) se usilovně poohlíží po hercích. Kdo si ve filmu zahraje kromě Arnolda Schwarzeneggera?
Jai Courtney ve filmu Spartakus: Krev a písek / Spartacus: Blood and SandVypadá to, že hlavní obsazení rebootu postapokalyptické robotí franšízy je kompletní. Režisér Alan Taylor si do svého filmu Terminator: Genesis, který by příští rok měl nastartovat celou novou trilogii, jako nejnovější přírůstek vybral Jaie Courtneyho - ten ztvární známou postavu Kylea Reese, jehož si v originálu zahrál Michael Biehn.

Herec, který v konkurzu těsně vyhrál nad Boydem Holbroookem (Hostitel), se tak připojí k celkem zvučnému obsazení zatím čítající jména jako Emilia "Khaleesi" Clarke (Sarah Connor), Jason Clarke (John Connor) nebo Arnold Schwarzenegger, jenž si zopakuje ikonickou roli zabijáckého stroje. Jde o poměrně překvapivou volbu, vezmeme-li v potaz, že Courtney si doposud v žádném kasovním trháku nezahrál. Diváci si ho poprvé mohli všimnout ve vedlejší roli seriálového Spartaca, loni byl v kinech k vidění akční žánrovce Jack Reacher: Poslední výstřel nebo v nepodařeném pátém dílu Smrtonosné pasti v roli syna Johna McClanea. Uvidíme, jak si s celkem specifickou rolí Kylea Reese poradí.

Terminator: Genesis se začíná natáčet za několik týdnů a v kinech bude uveden 30. června příštího roku. Courtneyho do té doby můžete vidět ještě v adaptaci teen novely Divergent nebo v režijním počinu Angeliny Jolie Unbroken.

Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY