Black Widow zbrojí na vlastní film: Kdo by ho mohl natočit?

Vydáno: 27.08.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Marvelovské zprávy nekončí - nového sólového dobrodružství by se totiž do budoucna mohla dočkat také Scarlett Johansson jako tajná agentka Black Widow. Potvrdil to šéf studia Kevin Feige.
Scarlett Johansson ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera / Captain America: The Winter Soldier[O režii snímku projevil zájem Neil Marshall, který by rád natočil snímek se silnou akční hrdinkou ve stylu nedávného filmu se Scarlett Johansson Lucy. Jelikož ve svých snímcích ukázal, že mu hlavní role drsné ženské postavy nedělá problém (Pád do tmy, Soudný den), byl by jistě zajímavou volbou.]

O sólovce Černé vdovy aka Black Widow se mluví už dlouho, ale nyní to vypadá, že se dočkala oficiálního potvrzení. A to z úst šéfa studia Marvel Kevina Feigeho, který se v rozhovoru pro server TotalFilm rozmluvil o tom, že vlastní dobrodružství Natashy Romanoff je stále ve vývoji. Také zminil, že bude mít postava Scarlett Johansson velkou roli v nadcházejícíh Avengers: Age of Ultron, která by mohla vést k rozvinutí vlastní zápletky.

Ruská agentka se poprvé objevila ve vedlejší roli Iron Mana 2, poté se stala součástí týmu Avengers a letos v dubnu jsme ji viděli v pokračování Captaina Americy. Spolu s druhými Avengers se tedy v marvelovském univerzu představila celkem čtyřikrát, což je na vedlejší postavu vlastně docela dost. Těžko říct, kam studio snímek s další ženskou superhrdinkou (uvažuje se také o postavě Ms. Marvel) zařadí, když už se nám Fáze III začíná tak trochu zaplňovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • false (Maty, 13.02.2014 20:07) Reagovat

    A co Tony Stark? Jsou o něm tři filmy, je v obou dílech Avengers a mihnul se v Hulkovi. 6>4

  • "a letos v dubnu jí uvidíme v pokračování Cap... (sefik, 27.08.2014 09:23) Reagovat

    "a letos v dubnu jí uvidíme v pokračování Captaina Americy." ... když už kopíruju odstavec ze staršího článku, tak si to aspoň přečtu... sorry, jsem prostě hnidopich...

  • Letos v dubnu pokračování C.Ameriky ? Kdo to t... (Anonym, 27.08.2014 15:57) Reagovat

    Letos v dubnu pokračování C.Ameriky ? Kdo to ty články píše? Idioti ?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY