Yatesův Tarzan hledá Jane. Kdo se mu nejvíce zamlouvá?

Vydáno: 20.01.2014 08:00 - Simona Knotková | foto: Jaap Buitendijk / Warner Bros. Entertainment

Režisér David Yates se v budoucnu rozhodně nudit nebude a naplánováno má už pěknou řádku projektů. Jedním takovým je nejnovější adaptace Tarzana. Kdo má blízko do její hlavní ženské role?
Fotografie z filmu Vlk z Wall Street / The Wolf of Wall StreetPo posledním Harry Potterovi, který uzavřel čarodějnou sérii na motivy knih J. K. Rowling v roce 2011, nám režisér David Yates zatím nic dalšího nepředvedl. Neznamená to ovšem, že by neměl diář nabitý. Aktuálně se například filmařsky činí na dramatu z 2. světové války St. Nazaire. Jednou z jeho budoucích destinací má být také nová adaptace Tarzana, klasiky dobrodružného žánru z pera amerického spisovatele Edgara Rice Burroughse.

S obsazením připravovaného snímku byl už dříve spojován Samuel L. Jackson, Christoph Waltz nebo Alexander Skarsgård v ústřední roli syna divočiny. Nejaktuálněji se začíná vyjednávat herecká představitelka do role Tarzanovy lásky Jane. Podle zpráv z konce minulého týdne do ní má blízko Margot Robbie, třiadvacetiletá herečka, jejíž hvězda stoupla hlavně po nedávné premiéře Scorseseho Vlka z Wall Street, kde se objevila po boku Leonarda DiCapria.

V příběhu nejnovějšího filmového přepisu by s Tarzanem pravděpodobně už tvořila pár a stála po jeho boku, zatímco hrdina z džungle bude plnit úkol od královny Viktorie a bude se snažit odhalit nekalosti ohledně těžby diamantů v Kongu. Jako možná protagonistka byla dříve probírána také Emma Stone. Zamlouvá se vám nový castingový směr filmařů?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY