Chuck Norris má větší roznožku než JCVD a Channing Tatum

Vydáno: 22.12.2013 10:11 - | foto: USA Network

Po asijských reklamách se slavnými americkými herci přichází další fenomén: odpovědi na reklamy s hvězdami. Na spot na Volvo, ve kterém svou pověstnou roznožku předvedl JCVD, zareagoval Channing Tatum i Chuck Norris.
ReklamaZapomeňte na šílené asijské spoty, v nichž se objevili herci jako Arnold SchwarzeneggerBen Stiller či Brad Pitt. Nové reklamy, v nichž jsou bývalí přední představitelé amerického akčního filmu 80. a 90. let, je s přehledem trumfují. A to z jednoho prostého důvodů: nestaví svou výstřednost pouze na tom, že je v nich známá tvář, ale výrazný znak vyhaslé hvězdy spolu s její mediální image spojí s kvalitou vlastní značky. Jako jsou roznožky Jeana-Clauda Van Damma, které mají ukázat, jak stabilní a přesný má Volvo systém.

Z kreativního spotu se stala virální senzace, na které se chtěli přiživit další. Jako první poslal svou videoodpověď Channing Tatum. Parodický "skeč" měl jeden hlavní účel: propagovat právě vznikající pokračování akční komedie 22 Jump Street. Naposledy se o pozornost přihlásila maďarská agentura Delov Digital, která vytvořila verzi s žijícím meme Chuckem Norrisem.
Zatímco JCVD byl při natáčení nebezpečného klipu jištěn postprodukčně odstraněnými lany a nohy měl umístěné na speciálně připravených platformách, Chuck Norris musel na svých nohou unést dvě letadla a na svých bedrech kaskadéry, kteří utvořili formaci v podobě vánočního stromečku. Je úplně jedno, zda-li se vzniku spotu účastnil texaský ranger sám, nebo šlo o jeho digitální verzi, protože si nikdo nedovolí zpochybňovat, že by to Chuck Norris dokázal. 

Na všechny tři reklamy se podívejte níže a užívejte svátků:

Chuck Norris.

Jean-Claude Van Damme v reklamě na Volvo.

Channing Tatum parodující reklamu na Volvo a propagující 22 Jump Street.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Chuck Norris (Romana, 07.02.2014 20:56) Reagovat

    Chuckove video je aj tak najlepšie ;D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY