Arnold Schwarzenegger zabil několik set lidí. Ve filmech.

Vydáno: 16.12.2013 13:33 - | foto: facebook tvůrce

Arnold Schwarzenegger doguvernátoroval a snaží se znovu zapadnout do role akční ikony, kterou představoval za dob reaganovské éry. Jeho fanoušci zavzpomínali na doby, kdy byl badass, a udělali Kill Count sestřih.
Arnold Schwarzenegger ve filmu Predátor / PredatorMinulý týden u nás na Blu-rayi vyšel dlouho očekávaný Predátor, který sice byl ochuzen o veškerou bonusovou výbavu, ale zato se dočkal remasterovaného obrazu a sběratelského balení s hlavou titulního mimozemšťana. Rozhodnutí distributora uvést na náš trh edici v takové podobě jasně nasvědčuje tomu, že o Arnolda Schwarzeneggera stále zájem je.

Alespoň ve filmech z kultovních sérií, které ho nejvíc proslavily a zajistily mu status akční hvězdy. Platí to i pro pokračování Terminátora, o kterém jsme vás naposledy informovali, že do obsazení přibyla dvojice Emilia Clarke a Jason Clarke. Tvůrci ovšem nezapomínají neustále zmiňovat, že se s bývalým guvernérem stále počítá do role, která ho tzv. udělala.

A vedle toho se v hlavních rolích objevuje ve značně sebeuvědomělých filmech jako Konečná či Plán útěku, které počítají s poučeným divákem znalým žánrových vzorců děl, v nichž se Schwarzenegger v minulé a předminulé dekádě objevoval. Pro připomenutí kariéry několikanásobného Mr. Olympie vzniklo skoro půlhodinové video (ke zhlédnutí níže), které si vybírá ty scény, v nichž někoho zabil - a počítá kolikrát a čím. A to od jeho prvních celovečerních snímků až po Konečnou, i když se dá počítat, že po doplnění Sabotage se počet rapidně navýší. Kolik byste hrajícímu bodybuilderovi tipovali přesné skóre?

Arnold Schwarzenegger - Kill Count.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY