Terminátor: Hledají se John a Sarah Connorovi

Vydáno: 14.12.2013 19:01 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Reboot Terminátora konečně nabírá reálnější obrysy - začátek nové sci-fi ságy, kterou má na starost režisér druhého Thora Alan Taylor, právě našla představitele hlavních rolí. O koho se jedná?
Emilia Clarke ve filmu Hra o trůny / Game of ThronesO plánech ohledně terminátoří franšízy jsme psali již minulý týden - v plánu není pokračování Terminator Salvation, nýbrž reboot celé série, kterému bude předcházet prequelový televizní seriál. Snímek Alana Taylora (Thor: Temný svět), který dorazí do kin 1. července 2015 a podle nejnovějších informací ponese název Terminator: Genesis, by měl nevídaným způsobem rozšířit děj prvního Terminátora (1984) Jamese Camerona. Nyní se dostaly ven další informace.

A to ohledně obsazení. Ještě před týdnem se v nejužším výběru na roli Sarah Connor nacházela dvě jména - Emilia Clarke a Brie Larson. Konečná volba nakonec padla na prvně jmenovanou herečku, kterou většina diváků zná hlavně z role Khaleesi z úspěšného fantasy seriálu Hra o trůny. Určitě není náhodou, že si jí režisér, který právě několik epizod seriálu sám natočil, vybral do hlavní role. Jak to ale vypadá s obsazením druhého ústředního charakteru Johna Connora?

Jason Clarke ve filmu Útok na Bílý dům / White House DownToho si s největší pravděpodobností zahraje stále obsazovanější Jason Clarke. Herec, známý převážně z vedlejších rolí snímků jako 30 minut po půlnoci, Velký Gatsby nebo White House Down, si střihne svou první hlavní roli příští rok v sequelu Dawn of the Planet of the Apes. Nový Terminátor by tak mohl být jeho další příležitostí jako prorazit do širšího povědomí diváků. Nakonec ještě zmiňme fakt, že se také počítá s Arnoldem Schwarzeneggerem v roli titulního kyborga - jakou ale bude mít ve výsledku úlohu, to napoví až čas.

Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY