Potvrzeno: Venom a Sinister Six míří na plátno

Vydáno: 13.12.2013 15:26 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Konec dohadům. Studio Sony vydalo tiskové prohlášení, ve kterém dopodrobna seznamuje s plány na rozšíření spider-manovského univerza. Které snímky nás v nejbližším budoucnu čekají?
Jamie Foxx ve filmu  / The Amazing Spider-Man 2Už na konci minulého měsíce jsme byli informováni o rozšíření, které chystá Sony se světem Spider-Mana. Konkrétní detaily nám ale zůstaly zahaleny, a tak nám zbyly pouze spekulace, že by samostatný film mohl dostat v minulosti již několikrát probíraný Venom nebo dokonce celá padoušská skupina známá pod označením Sinister Six. S tiskovým prohlášením, které studio udělalo ve čtvrtek přichází i potvrzení dohadů: Venom i Sinister Six se svých snímků opravdu dočkají. A není to všechno, co nám oficiální zpráva sdělila.

Alex Kurtzman, Roberto Orci a Ed Solomon - takové je složení trojice tvůrců, jež se momentálně podílí na napsaní scénáře pro Venoma. Kurtzman se kromě toho pustí i do režie. Pozadu v předprodukčním procesu nezůstává ani The Sinister Six - jeho příběh dává dohromady Drew Goddard, filmař, kterého Marvel už dříve v tomto měsíce zaúkoloval pilotem pro seriálového Daredevila. Také on by se měl zároveň objevit na postu režijním.

A konečně, aktualizace se dočkala i série The Amazing Spider-Man. Na své scenáristické pozice se ve trojce opět vrátí Kurtzman, Orci a Jeff Pinkner, tedy tým podepsaný pod nadcházejícím druhým dílem. Studio doufá rovněž v návrat Marca Webba a se startem natáčení na podzim by světová premiéra měla proběhnout 10. června 2016. Na první trailer se můžete podívat na našich stránkách.






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY