Nového Terminátora bude předcházet televizní seriál

Vydáno: 07.12.2013 13:24 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Reboot Terminátora, který dorazí do kin roku 2015, nebude jen samostatným filmem, nýbrž bude navazovat na právě ohlášenou televizní sérii. Ta pro nový příběh Johna Connora připraví půdu.
Linda Hamilton ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování / Terminator 2: Judgment DayNejen komiksové velkofilmy mohou rozšiřovat svá univerza. Když se v posledních dnech s podobnými informacemi roztrhl pytel, nemohli jsme čekat, že se k podobného kroku odhodlají také tvůrci připravovaného rebootu Terminátora. Snímku Alana Taylora (Thor: Temný svět), který přijde do kin v nabité letní sezóně roku 2015, bude podle nejnovějších informací předcházet prequelový seriál.

Podobná situace vlastně nastala nedávno u Sin City, kdy bude stejnojmenný seriál naopak na druhý díl navazovat. Producenti ze studia Paramount si zkrátka připravují půdu pro velký terminátoří návrat, který by v případě úspěchu měl stvořit úplně novou trilogii filmů. Scénáře k seriálu se ujmou Zack Stentz a Ashley Miller, jež se podíleli na X-Men: První třída, prvním Thorovi a hlavně i na seriálech Fringe nebo Sarah Connor Chronicles - neví se přesně, kdy by se měl projekt dostat do televize, ale je jasné, že musí skončit před datem 1. července 2015, kdy je naplánována premiéra celovečerního filmu. Nezanedbatelnou informací také je, že by seriál měl navazovat na první díl Terminátora (1984) a rozvést ho do nečekaných jiných směrů.

Ohledně samotného filmu se toho zatím moc neví. V současné době probíhá obsazování hlavních rolí - zatímco John Connor nebo Kyle Reese jsou ještě bez hereckého jména, kolem role Sarah Connor se zatím točí dvě kandidátky - Emilia Clarke (Khaleesi ze Hry o trůny) nebo Brie Larson (21 Jump Street). Uvidíme, která z nich to nakonec bude.






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY