Spider-Man přilétá s oficiálním plakátem a novými fotkami

Vydáno: 04.12.2013 13:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

The Amazing Spider-Man 2 pobláznil fanoušky nedávno uniklým plakátem, na němž se nacházejí celkem tři záporáci. Nyní se na něj můžete podívat ve vysokém rozlišení a k tomu i na pár nových fotek.
U Sony vědí, že se musí vyrovnat ostatním komiksovkám. Kolem své jediné skutečně úspěšné franšízy tedy rozjíždění promo kampaň, která s přibývajícími dny nabírá na intenzitě. Nejprve nás zasáhlo několik fotek, poté prohlášení o expanzi pavoučího vesmíru, jenž bude postupně gradovat v třetím a čtvrtém díle, následně jsme dostali typický trailer na trailer, který se stává o blockbusterových propagací stále větší normou. A nyní, pouhý den před premiérou traileru, tvůrci odhalují několik dalších fotografií (zřejmě screeny z upoutávky) a také oficiální verzi plakátu v HD rozlišení.

Ten jsme mohli vidět již minulý týden ve "vyfotografované" formě na internetu, ale díky nízkému rozlišení na něm nebylo skoro nic vidět. Nyní se situace napravuje a ze tří plakátů, které dávají dohromady jeden stylový banner, můžeme jednoznačně určit, že Spider-Man tentokrát utká s trojicí padouchů ve složení Electro (Jamie Foxx), Green Goblin (Dane DeHaan) a Rhino (Paul Giamatti). S prvním jmenovaným jsme již měli čest na několika předchozích fotkách, ale ostatní dva vidíme vůbec poprvé.

Nejvíce otázek samozřejmě vyvolává Green Goblin, jelikož o něm tvůrci až doteď pomlčeli. Nejprovařenější postava předchozích filmových zpracování tak dostane svou další podobu, a to s tváří Dana DeHaana, jenž si blízkého přítele Petera Parkera zahraje. Poprvé také můžeme vidět kompletní design Rhina, který nebude těžit z komiksové podoby humanoidního nosorožce, nýbrž zřejmě půjde o robotický oblek. Počkejme si ale na zítřejší trailer, ten nám jistě odhalí více.

Plakát a nové fotky hledejte tradičně v galerii nad článkem.

Banner filmu  / The Amazing Spider-Man 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY