Pátý Bourne a Lucy znají datum premiéry

Vydáno: 03.12.2013 08:30 - Zuzana Hofmanová | foto: Universal Studios

Po režisérovi nového Bourna, kterým je vysloužilý matador z vysokooktanové frančízy Justin Lin, přichází na řadu i samotná premiéra. Datum je celkem kuriózní, protože míří k nevyhnutelnému střetu se silnými soupeři. Co na to Lucy?
Jeremy Renner ve filmu Bourneův odkaz / The Bourne LegacyJustina Lina nečeká zrovna lehký debut v roli nového režiséra bourneovské série. Bývalý režisér Rychle a zběsile se bude v létě 2015 přetahovat o kasu hned s několika nelehkými soupeři. Ve společnosti Jeremyho Rennera jakožto Aarona Crosse a s producentem Frankem Marshallem v zádech uvede svou novinku 14. srpna 2015.

Tedy v onen magický rok, kdy se na plátně sejdou The Avengers: Age of Ultron, Batman vs. Superman, Star Wars: Episode VII, ale třeba i Bond 24, Mission: Impossible 5 nebo znovuoživený Jurassic World. V srpnu bude pátý Bourne čelit poměrně neškodným Šmoulům s pořadovým číslem tři. Do kin se ale dostane i herní klasika Assassin's Creed, která by spolu s plodným červencem, kdy si premiéru uzurpoval Batman vs. SupermanAnt-Man a nový Terminator, mohla odčerpat kýženou pozornost.

Premiéru ohlásila i Lucy, nové sci-fi Luca Bessona. V něm se Scarlett Johansson posilněná zvláštním sérem promění v akční hrdinku s nespočtem nadpřirozených schopností. Ve filmu se objeví i Morgan Freeman. Universal ohlásil premiéru na 8. srpna 2014, o týden dříve než do kin vtrhnou samozvaní Strážci galaxie.

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY