Potvrzeno: Clive Barker se pouští do remaku Hellraisera

Vydáno: 26.10.2013 16:00 - Amaya Tomanová | foto: New World Pictures

Fanoušci původního Hellraisera můžou zajásat; na chystaném remaku se bude podílet Clive Barker, a o jeho podobě má více než jasnou představu. Bude legenda úspěšně oživena?
Clive BarkerZpráva o tom, že společnost Weinstein Pictures hodlá zaštítit vznik remaku legendárního snímku Hellraiser z roku 1987, vyšla již před několika lety. "Nabídka přišla od Boba Weinsteina," sdělil tehdy autor. "Pustím se do toho, protože kdybych odmítl, mohlo by dojít k předělání způsobem, jaký by se mi nemusel líbit," dodal. 

V uplynulých dnech se celý projekt posunul obrovským skokem kupředu. Na své oficiální facebookové stránce Clive Barker definitivně potvrdil účast na vzniku remaku. A chce zůstat co nejhlouběji věrný původnímu filmu, což zahrnuje i radikální odmítnutí přehnaných speciálních efektů.

Zodpovězena byla i jedna z nejpalčivějších otázek fanoušků: kdo ztvární Pinheada? "Sdělil jsem vedení studia Dimension, že bez Douga Bradleyho by to nebyl Pinhead, a Bob Weinstein se mnou k mé veliké radosti plně souhlasil." Zároveň se už teď mluví o tom, že půjde o nekompromisně erkový snímek. První zprávy o remaku zatím vypadají slibně. Můžeme se těšit?

Zdroj: Variety

Trailer filmu Hellraiser (1987)


 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY