Našel Jurský svět svého hlavního hrdinu?

Vydáno: 16.10.2013 08:00 - Simona Knotková | foto: hollywoodreporter.com

Jurský park IV kompletuje své řady. A možná už našel ústředního hrdinu. Nikoho profláknutého ale nečekejte. Podle nejnovějších informací by jím měl být teprve dvanáctiletý Ty Simpkins.
Ty Simpkins ve filmu  / Iron Man 3Po prvním přečtení vám tohle jméno asi nic neříká, ale stačí připomenout tituly, ve kterých se možná budoucí hvězda filmového plátna už objevila. Pamatovat si ho můžete nejenom jako malého kámoše Irona Mana, ale také jako chlapce posedlého duchy v hororu Insidious, jehož druhý díl je na programu kin v půli listopadu.

Podle serveru Deadline by právě on měl být hlavním dětským hrdinou čtvrté exkurze mezi dinosaury, která tentokrát ponese název Jurassic World. Přidat by se tak mohl k dosud nepotvrzené Bryce Dallas Howard, o jejíž účasti se mluví od konce minulého měsíce. A oznámení Simpkinse není tím jediným z pečlivě střeženého castingu. Na seznamu kandidátů leží také Jake M. Johnson (režisérův debut Safety Not Guaranteed) a Nick Robinson (The Kings of Summer).

Zdá se tedy, že sám Hollywoodem dosud příliš nedotčený Colin Trevorrow sází na neokoukaná jména i v obsazení. Vyplatí se mu to a je právě tohle jedním z klíčů, jak se pokusit navázat na kvalitativní úroveň Spielbergovy jedničky? To bychom se měli v českých kinech dozvědět 11. června 2015. Prozatím nás čeká asi ještě několik aktualizací (nejenom) ohledně herecké sestavy.






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY