Jack Ryan: Shadow Recruit má nový trailer

Vydáno: 15.10.2013 12:40 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Špionážní podívaná podle knih Toma Clancyho Jack Ryan: Shadow Recruit v hlavní roli s Chrisem Pinem se představuje už v druhé upoutávce. Údernější mezinárodní trailer nabízí také mnoho nových záběrů.
Patý díl série s analytikem Jackem Ryanem se nám představil před několika týdny v prvním traileru, který zdůrazňoval, že v tomto filmu nepůjde ani tak moc o akci, jako o vybroušené slovní přestřelky, budování příběhu a postavy. To byla samozřejmě jen kamufláž - nejnovější mezinárodní upoutávka na film Kennetha Branagha odhaluje také spoustu svižné akce po vzoru Bournea, kterou prodává za řízným hudebním doprovodem.

A co si budeme nalhávat, tu budou chtít vidět diváci především. Režisér Thora se sice už definitivně vzdaluje od autorského tvůrce točícího komorní adaptace shakespearovských her, ale pokud se do komerční kinematografie opře s takovou vervou jako do téhle špionážní podívané (jako další projekt natáčí hranou verzi disneyovské Popelky), myslím, že mu to nikdo nebude brát za zlé.

Hlavně když bude hrát ruské záporáky, kteří chtějí způsobit ekonomický pád USA. Snímek se slibným obsazením včetně Chrise PineaKeiry Knightley nebo Kevina Costnera dorazí do českých kin nakonec až o měsíc později, než byl původně plánován - z 26. prosince se totiž přesouvá až na 30. ledna příštího roku.

Trailer zhlédněte níže.

Mezinárodní trailer filmu Jack Ryan: Shadow Recruit


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY