Kdo si zahraje ve čtvrtém Jurském parku?

Vydáno: 27.09.2013 12:23 - Simona Knotková | foto: hollywoodreporter.com

Všechna podstatná filmařská místa jsou už obsazena. Jurskému parku IV, který se nám od tohoto měsíce představuje jako Jurassic World, ale ještě stále chybí herecké obsazení. Na koho míří hledáček?
vyberteRežisér Colin Trevorrow a scenáristické duo Rick Jaffa a Amanda Silver v těchto dnech důkladně pracují hlavně na napsání nového příběhu. Leží před nimi výzva pokusit se kvalitou navázat na Spielbergův původní snímek z roku 1993. Podle nového názvu je navíc dost možné, že nás čeká rozšíření dinosauřího druhu napříč všemi kontinenty. Přesto je třeba už pomalu myslet také na podobu hereckého obsazení. Prvním ze jmen, o kterém se mluví, je Bryce Dallas Howard.

Sympatickou zrzku si můžete pamatovat například z Černobílého světa, kde si zahrála bohatou mrchu s oblibou v čokoládových koláčích. Její možná postava není zatím nijak upřesněná, ani ještě nedošlo k žádnému oficiálnímu nabídnutí smlouvy. Právě ona by nicméně měla být prvním zvažovaným jménem do nové herecké sestavy, se kterým studio Universal už vyjednává.

V dalších týdnech nábor hvězd jistě nabere na intenzitě. V České republice má Jurassic World premiéru v červnu příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY