Interstellar: Matt Damon doplní Nolanovu sci-fi

Vydáno: 29.08.2013 12:00 - Simona Knotková | foto: Columbia Pictures

Nové sci-fi režiséra Christophera Nolana se začalo natáčet právě v tomto měsíci. A stále přibírá další tváře - hereckou sestavu nově doplňuje Matt Damon. Víme, koho si v Interstellar zahraje?
Matt Damon ve filmu Zelená zóna / Green ZoneMatta Damona je v tomto týdnu všude plno. Nejprve se vyrojily spekulace referující o možném návratu postavy Jasona Bournea, které studio stačilo hned vzápětí popřít. Vcelku nadějně vypadalo také jeho připojení k novému Batmanovi. K velké lítosti davů, které už tolik potěšila zpráva o novém představiteli netopýřího muže, se však herec v masce Robina ke svému nejlepšímu kamarádovi nepřipojí. Škoda...

Se vší seriózností vám ovšem můžeme oznámit, že Damonovo jméno uvidíte v titulcích nejnovějšího kousku Christophera Nolana. Potvrzena byla totiž jeho účast v Interstellar. Přesnější parametry jeho postavy zatím neznáme a je dost možné, že se upsal pouze menší roličce. I tak je ale jeho doplnění řad, které už čítají Matthewa McConaugheyhoAnne HathawayJessicu Chastain nebo Caseyho Afflecka, určitě zajímavým krokem.

A z novinek okolo dvaačtyřicetiletého herce to ještě není všechno. O režijním debutu Matta Damona se toho v minulosti už namluvilo hodně. Tentokrát přichází další potenciální projekt, který by herce mohl konečně zastihnout na nové filmařské pozici. A Murder Foretold, jak zní jeho titul, spojuje s posledním Affleckovým kouskem nejenom stejné politické zaměření, ale i jméno scenáristy Chrise Terria. Jeho námět navíc také pochází z novinového článku a vypráví skutečný příběh muže, který padl jako oběť násilí v Guatemalu a zanechal po sobě šokující usvědčující videokazetu.

Podaří-li se Damonovi dotáhnout snímek zdárně do produkce, v příštím oscarovém tažení tu Affleckovi roste možná silný protivník.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY