Adore: Robin Wright má sex se synem Naomi Watts

Vydáno: 30.08.2013 08:30 - | foto: facebook tvůrce

Adore stihlo sklidit pozitivní ohlas při svém uvedení na "festivalu nezávislých", Sundance. Americká premiéra snímku se blíží a server Yahoo zveřejnil první klip "pouze pro dospělé".
Fotografie z filmu  / AdoreAmerický debut lucemburské režisérsky Anne Fontaine je adaptací stejnojmenného románu Doris Lessing, který pojednává o dvou matkách ve středních letech, které si začnou se synem té druhé během letních prázdnin. Z nástinu zápletky se nezdá, že by se mělo jednat o "komplexní příběh", jak soudí některé kritické ohlasy, ale nejspíš bychom všichni souhlasili s často v recenzích opakovaném názoru o "boření tabu", "skandálnosti" apod.

Právě na tento aspekt se soustřeďuje jedna část propagace, v rámci které byl zveřejněn klip, v němž vidíme dialog mezi jednou z matek, kterou hraje Robin Wright, a filmovým synem její kamarádky, jehož hraje Xavier Samuel. Druhá část propagace se Adore snaží inzerovat jako tzv. "quality film" prostřednictvím citací z pochvalných recenzí a spojením jmen hereček s cenami, na které byly nominovány či které získaly. Neopomenutelné je taktéž jméno scenáristy Christophera Hamptona, který hranice lidské sexuality prozkoumával již v Nebezpečných známostechÚplném zatmění či Plamenech lásky.

Doufejme, že se před kinopremiérou dočkáme ještě další ukázky, ve které nás o svém hereckém výkonu přesvědčí "druhá z matek" - Naomi Watts. Distribuce je naplánována na 8. září tohoto roku, kdy by snímek měl vstoupit jak do amerických kin, tak by měl být dostupný i prostřednictvím VOD (Video on Demand) na internetu.


Mládeži nepřístupný klip k Adore.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Ja myslel, ze uz to vyslo... (niceland, 30.08.2013 14:23) Reagovat

    http://viooz.co/movies/21131-a...

    • Re: Ja myslel, ze uz to vyslo... (Marek, 30.08.2013 15:11) Reagovat

      Řeč byla o oficiální distribuci, nikoliv o pirátských verzích, které není dvakrát moudré vkládat na filmové servery.

      • Re: Ja myslel, ze uz to vyslo... (niceland, 31.08.2013 00:31) Reagovat

        pardon. smazte klidne...vypadalo to ofiko, ma chyba

        • Re: Ja myslel, ze uz to vyslo... (Marek, 31.08.2013 22:29) Reagovat

          Rozhodnutí o (ne)mazání není na mně. Odkaz - na rozdíl od sdílení či zásahu do uměleckého díla - není trestný čin, pokud se nepletu, takže mně osobně to nepřijde zas až tak nepřijatelné. Alespoň jsem si díky této diskuzi všiml, že odkaz na klip už je neplatný, a tak jsem ho mohl nahradit za funkční. :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY