Natáčení Batman vs. Superman odstartuje v únoru 2014

Vydáno: 25.08.2013 08:00 - David Král | foto: facebook tvůrce

Nedá se očekávat, že by se o nějakém filmovém projektu v nadcházejících dnech a týdnech psalo více než o pokračování Muže z oceli. Především Bena Afflecka bude jistě všude plno.
Ben Affleck při 70. předávání cen Zlatý GlóbusKomiksy v současnosti zkrátka hýbou světem. A když se mají na jednom plátně společně objevit dvě z vůbec nejslavnějších superhrdinských postav, nemůže to jednoduše žádného opravdového fanouška nechat klidným. Teď už jsou navíc známi oba hlavní představitelé a očekávání jsou tak vyšponována na maximum. 

Filmovat se začne již v únoru příštího roku. To Benu Affleckovi výborně zapadá do jeho poměrně našlapaného diáře. Přesně v únoru by totiž měl dokončit své závazky vůči nejnovější fincherovce Gone Girl a až do podzimu, kdy hodlá započít práce na svém dalším režisérském kousku Live by Night, nemá nasmlouvány žádné jiné pracovní povinnosti. Na "batmanování" by tak měl mít dostatek času.

A podle posledních informací se Ben neupsal zdaleka jedinému snímku o Batmanovi, ale hned několika (mluví se minimálně o třech). Inu, že by to bylo něco nečekaného se tvrdit nedá. Je logické, že Warneři chtějí Batmana s jednou tváří alespoň pro sequel Muže z oceliJustice League a také pro další samostatný snímek o netopýřím strážci.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY