Odstartovalo natáčení Nolanova Interstellaru

Vydáno: 14.08.2013 08:00 - Simona Knotková | foto: Warner Bros.

Natáčecí pauza Christophera Nolana končí. Po posledním Batmanovi, nesoucím titul Temný rytíř povstal, bere do ruky opět megafon a společně s Paramountem a Warner Bros. vyráží na plac Interstellaru.
Christopher Nolan při natáčení filmu Temný rytíř povstal / The Dark Knight RisesPrvní klapka sci-fi Interstellar režiséra Christophera Nolana padla právě v těchto dnech. Nový ambiciózní kousek z dílny tvůrce batmanovské trilogie by svým zaměřením rád navázal na kvality tří let starého Počátku. I tentokrát totiž budeme putovat časem, respektive nás oficiální synopse zve na mezihvězdné cestování červími dírami.

Na scénáři se podílel Nolan společně se svým mladším bratrem Jonathanem. Kromě sourozenecké chemie, která v minulosti zafungovala už několikrát (za všechny zmiňme například na Oscara za nejlepší scénář nominované Memento, jehož povídkovou předlohu měl na svědomí právě Jonathan), potěší všechny filmové příznivce jistě také přítomnost Hanse Zimmera, který se i tentokrát postará o (jistě opět impozantní) hudební pozadí. 

A jaká je tedy finální podoba hereckého obsazení? Jako hlavní tahoun byl již dříve potvrzen Matthew McConaughey. Herec, který ve svých čtyřiceti třech letech zažívá skoro své znovuobjevení, se nám tak zase jednou předvede v odlišnější roli, než na jaké jsme bývali zvyklí z dřívějška. Garde mu bude dělat Jessica Chastain a Anne Hathaway, na vedlejších postech dále uvidíte Caseyho AffleckaWese BentleyhoMichaela Cainea nebo Ellen Burstyn. Do českých kin by snímek měl vstoupit 6. listopadu příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY