Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
BD a DVD tipy: Temný rytíř v plechu, Hostitel a Stoker

BD a DVD tipy: Temný rytíř v plechu, Hostitel a Stoker

Vydáno: 07.08.2013 18:30 v sekci Radar | BD a DVD tipy - | foto: facebook tvůrce

Vedle novinek Bontonu a Magic Boxu, z nichž si díky jejich rozmanitosti vybere každý, znovu vychází nejlepší Batmani ve steelbooku a vybrané katalogové snímky společnosti Sony „remasterované ve 4K“.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Andrew Garfield ve filmu The Amazing Spider-Man / The Amazing Spider-Man
Největší pozornost si ovšem zaslouží Stokerovi, který kvalitativně převyšuje všechny nové tituly, což platí i pro jeho B-R vydání. Na DVD by nemělo klubovým divákům uniknout drama Na dřeň francouzského proroka Jacquese Audiarda a psychologický thriller Uvnitř mé hlavy, který představí Michaela Ceru v nezvykle nekomediální poloze (obojí vychází 7. srpna).

"Optimalizováný pro televize 4K“ je upozornění na obalu, s nímž se zákazník u disků Bontonu setká od 14. srpna u vybraných filmů, mezi které patří kultovní Scorseseho postvietnamská reflexe Taxikář, komediální klasika Krotitelé duchů, Spider-Man, jeho reboot The Amazing Spider-Man, novější válečná (sci-fi) dramata Světová invaze a Glory i remaků Karate Kida a Total Recallu. Co ale onen nápis vůbec znamená? Z hlediska marketingu jde o příslib vyššího datového toku, což by se u starších snímků mělo kladně projevit především v podání barev. Fakticky se ale jedná pro B-R disky klasické FullHD rozlišení, které díky upscalingu přehrávače vypadá o něco lépe. Háček je v tom, že jenom vybrané nové přehrávače dovedou plně zpracovat širší barevné spektrum a 4K televizory s větší úhlopříčkou se pohybují v cenové relaci nad dvě stě tisíc korun. 

Christian Bale ve filmu Batman začíná / Batman BeginsMagic Box se naopak snaží oslovit fanoušky, kteří se nenechají nalákat na lživou kampaň a raději pečují o svou sbírku. Od 7. srpna se re-edice ve steelbooku (plechovém balení) dočkají nejkvalitnější Batmani, tj. první dva Burtonovi (Batman, Batman se vrací) a Nolanovi (Batman začíná, Temný rytíř – Temný rytíř povstal vyšel ve steelbooku i ve sběratelském balení s maskou při svém prvním uvedení na trh). Jedná se o stejné disky, jaké se prodávaly předtím v klasickém balení, což znamená přítomnost dabingu (u Burtonových Netopýřích mužů ve stereu, u Nolanova Temného rytíře v Dolby Digital 5.1) i s výjimkou audiokomentářů a obrazu v obraze česky otitulkované bohaté bonusové výbavy. Mínusem ovšem je, že Temný rytíř vychází v jednodiskové verzi, a tak chybí bonusový disk s hodinami dokumentů, virálních videí, upoutávek a galerií fotografií a návrhů. 

Celé „profanouškovské“ rétorice Magic Boxu a některých e-shopů ovšem škodí fakt, že bychom se koncem příštího měsíce (konkrétně 25. 9.) měli dočkat vydání Nolanovy trilogie se sběratelskými hračkami, exkluzivními kartami záporáků, 48-stránkovou knihou s fotkami z natáčení a bonusovým diskem, na kterém by měl být hodinový dokument o dopadu batmanovské franšízy na jiné filmaře, skoro půl hodinu trvající rozhovor mezi Nolanem a Richardem Donnerem, režisérem Supermana (1978), a scény z Temného rytíře a Povstavšího Temného rytíře, které byly natočeny ve formátu IMAX. Doporučená maloobchodní verze Batmanů ve steelbooku je 599 Kč za kus, údajně finální sběratelská edice trilogie Temný rytíř pak vyjde na 2 499 Kč.


Jack a obři (Jack the Giant Slayer) (Magic Box)

BD obal filmu Jack a obři / Jack the Giant SlayerJack a obři se může na první pohled zdát jako součást produkčního cyklu, v rámci kterého jsou klasické pohádky zpracovávány do podoby rozmáchlé a podvratné prvky obsahující fantasy (Sněhurka a lovec, Sněhurka). Nebyl by to ale Bryan Singer, aby se jeho zatím posledním film z tohoto žánrového produkčního cyklu nevymykal stejně jako jeho přechozí položky ve filmografii (nespolehlivě odvyprávěný thriller Obvyklí podezřelí, „koncentráčnické“ drama po letech Nadaný žák, nový realistický trend ustavující komiksová adaptace X-Men a z trendu příklonem k retru vyčnívající Superman se vrací). U nás nepříliš známá pohádka o Jackovi a stonku fazole má u Singera podobu starosvětsky dobrodružné romance, která je ozvláštňována jednak přítomností řady britských herců s přízvukem, jednak hrou s perspektivou (např. úvodní sekvence), jež je příznačná pro Singerova stálého scenáristu Christophera McQuarrieho. Jack a obři jsou distribuováni ve dvou verzích: jednodisková, která obsahuje film ve 2D a bonusy, a dvoudisková, která vedle filmu ve 2D s bonusy obsahuje ještě další disk s 3D konverzí, jež dá vyniknout atrakcím.

Bonusy: Středometrážní interaktivní dokument Staň se obrobijcem s následujícími kapitolami - Poznej nepřítele (4 min.), Oblékání (4 min.), Šplhání (2 min.), Taktika útoku (4 min.), Kuchyně obrů (3 min.), Záchrana princezny (2 min.), Obrana království (8 min.), Kouzlo stonku (3 min.); Vystřižené scény (8 min.); Nepovedené scény (3 min.).

Obraz: 16:9 / 1080p Full HD / 2.40:1.

Zvuk: DTS-HD Master 5.1 anglicky, Dolby Digital 5.1 česky, Dolby Digital 5.1 maďarsky, Dolby Digital 5.1 polsky, Dolby Digital 5.1 rusky, Dolby Digital 5.1 ukrajinsky.

Titulky: anglické, české, arabské, bulharské, estonské, hebrejské, chorvatské, litevské, lotyšské, maďarské, polské, portugalské, rumunské, ruské, řecké, slovinské, srbské, turecké.

Doporučená cena: 699 Kč (2BD – 3D + 2D), 599 Kč (1BD – 2D). V obchodech od 7. srpna 2013.

 

Oficiální kinoupoutávka s českými titulky.

Muž, který se směje (L´ Homme qui rit) (Magic Box)

BD obal filmu Muž, který se směje / Francouzský režisér Jean-Pierre Améris se po romantické komedii pro některé překvapivě rozhodl pro adaptaci předlohy Victora Huga Muž, který se směje. Příběh mladého stigmatizovaného herce, který se dozví o svém šlechtickém původu a velkém dědictví, ale není schopen se odpoutat od své minulosti a kočovného způsobu života, vznikal v české koprodukci a natáčel se i v Barrandovských ateliérech. Vedle francouzských herců, z nichž nejzvučnější jméno má bezpochyby to Gérarda Depardieua, je možné si v epizodních rolích všimnout nejenom „stálice“ podobných projektů, Miroslava Táborského, ale i méně vídané tváře Markéty Hrubešové a Borise Hybnera. Snímek, uvedený u nás na Dnech evropského filmu, je jedněmi chválen a druhými napadán za věrnost předloze. Všichni se ale shodnou na tom, že stylizovanost hereckého projevu a až burtonovská výprava patří mezi kladné stránky.   

Bonusy: Film je distribuován bez bonusů.

Obraz: 16:9 / 1080p Full HD / 2.35:1.

Zvuk: DTS-HD Master 5.1 francouzsky, DTS-HD Master 5.1 česky.

Titulky: české.

Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. srpna 2013.

Oficiální upoutávka v původním znění bez titulků.

Příběh mého syna (Venuto al mondo) (Magic Box)

BD obal filmu Příběh mého syna / Venuto al mondoItalský režírující herec Sergio Castellitto po Nehýbej se opětovně adaptuje kritiky ceněnou předlohu své manželky Margarety Mazzantiniové a do hlavní role znovu obsadil Penélope Cruz. Španělská herečka zde hraje svobodnou matku Gemmu, která chce svému dospívajícímu synovi Pietrovi ukázat zemi, ve které se narodil a kterou museli před šestnácti lety kvůli bosensko-srbské válce opustit. Hlavní hrdince se vrací vzpomínky na manžela Diega (Emile Hirsch), na jejich společnou touhu po dítěti a problematický způsob, jakým problémy s plánovaným těhotenstvím měli. Koprodukčnímu snímku dominuje herecký výkon Penélope Cruz, která byla za ztvárnění osudem zkoušené matky nominována na Goyu, přesvědčivá výprava a působivá práce se zvukem. Diváky chválený film byl ale odbornou veřejností odmítnut jako pseudoumění, které je nesnesitelně manipulativní a komplexní problematiku vztahů mezi národy zjednodušuje do podoby melodramatu o tom, že si lidi musí pomáhat.

Bonusy: 
Film je distribuován bez bonusů.

Obraz: 16:9 / 1080p Full HD / 2.35:1.

Zvuk: DTS-HD Master Audio 5.1 anglicky,DTS-HD Master Audio 5.1 česky.

Titulky: české.

Doporučená cena:499 Kč. V obchodech od 14. srpna 2013.

Oficiální kinoupoutávka s českými titulky.

Hostitel (The Host)
(Bonton)

BD obal filmu Hostitel / Andrew Niccol, scenárista Truman Show a režisér sociálně kritických sci-fi Gattaca a Vyměřený čas, podle předlohy bestselleristky Stephenie Meyerové napsal a natočil Hostitele, aby měl finance na svůj vysněný projekt o surrealistickém malíři Salvadoru Dalím. Autorka Stmívání – dle svých slov - napsala „sci-fi pro lidi, kteří nemají rádi sci-fi“, což má za následek, že jde jako v případě upírské ságy o vztahový trojúhelník, v jehož centru je mladá dívka rozhodující se mezi dvěma muži. Subžánr invazivní sci-fi, který je v literatuře populární díky Vládcům loutek Roberta A. Henleina a v kinematografii díky klasice Invaze lupičů těl a jejím předělávkám, je v Hostiteli použit k zprostředkování pocitů rozpolcenosti ústřední postavy Melanie, jejíž tělo ovládá mimozemšťanka Poutnice. Melanie (Saoirse Ronan) váhá mezi mužem, který by ji rád zabil, ale chrání ji, a tím, kdo se ji pokusil zabít. Mezitím nalézá pochopení pro několikanásobnou vražedkyni Poutnici, jelikož lidstvo si za své negativní povahové vlastnosti zaslouží nejprve kolonizovat, poté vyhladit. Významově odsouzeníhodné dílo s nesmyslně zadefinovanými pravidly fikčního světa a zcela vyprázdněným vyprávěním, ve kterém na sebe naprosté minimum scén či záběru navazuje, patří k tomu nejhoršímu, co bylo letos v kinech k vidění. Své fanoušky si ale nepochybně nejde.

Bonusy: Vystřižené scény (2,5 min.): Našla jsem ho, Nebezpečí od nás, Pro co umírám? Sbohem tělu.

Obraz: 16:9 / 1080p Full HD / 2.40:1

Zvuk: DTS-HD Master 5.1 anglicky, DTS-HD Master 5.1 česky…

Titulky: české pro neslyšící, české.

Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 7. srpna 2013.

 

Oficiální kinoupoutávka s českými titulky.

Lesní duch (Evil Dead)
(Bonton)

BD obal filmu Lesní duch / Uruguayský režisér a scenárista Fede Alvarez na svých krátkometrážních počinech Cojonudo a Ataque de Pánico! prokázal, že je vhodnou volbou pro remake/reboot kultovního hororu Lesní duch. Na místo toho, aby skupina povahově nesympatických, ale vzhledově atraktivních postav vyrazila na chatu si užít, jede David, jeho přítelkyně Natalie a přátelé z dětských let Olivie a Erika do lesa pomoct zbavit se závislosti Davidově sestře Mie. Vypořádání se s démony drogové závislosti nebude ale jedinou překážkou, které budou muset překonat, protože Erik objeví starou knihu a začne z ní předčítat, čímž vyvolá dosud netušené síly lesa. Alvarezův debut se vyznačuje hrou se žánrovými konvencemi, poučeností minulosti žánru, když se odkazuje k několika stěžejním hororovým kultům v čele s Carrie a Exorcistou, a také schopností působivě inscenovat scény extrémního násilí. Dílo, které na originálu neparazituje, ale rozšiřuje jeho mytologii, se dokonce důmyslně vypořádalo s nedostatkem Raimiho prvotiny: zaměřením se na vývoj protagonistky se zbavilo mizogynie, za kterou byla celá Evil Dead trilogie kritizována. Znalcům původního Lesního ducha ovšem v předělávce/znovunastartování franšízy chyběl humor a charismatický Bruce Campbell.  

Bonusy:
Audiokomentář režiséra Fede Alvareze a spoluscenáristy Rodo Sayaguese spolu s herci; Filmy o filmuZtížení života (8 min.), Režírování Lesního ducha (7 min.), Reboot (10 min.), Vypuštění Lesního ducha (5 min.). 

Obraz: 16:9 / 1080p Full HD / 2.39:1.

Zvuk: DTS-HD Master 5.1 anglicky, DTS-HD Master 5.1 česky…

Titulky: české…

Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. srpna 2013.

Oficiální kinoupoutávka s českými titulky.

Pád Bílého domu (Olympus Has Fallen)
(Bonton)

BD obal filmu Pád Bílého domu / Olympus Has FallenZatímco v kinech je stále k vidění White House Down, největší blockbusterové překvapení letošního roku, do domácích kin se dostává Pád Bílého domu. Emmerich se ve své liberální propagandě ironicky ohlíží za hollywoodským akčním filmem přelomu 80. a první poloviny 90. let. Oproti němu se Antoine Fuqua mnohem věrněji drží konceptu Smrtonosné pasti: po Smrtonosné pasti v autobuse (Nebezpečná rychlost), na lodi (Přepadení v Pacifiku), ve vlaku (Přepadení 2: Temné území), ve vězení (Skála), v zimním stadionu (Náhlá smrt) a v letadle (Air Force One, Con Air) přichází se Smrtonosnou pastí v Bílém domě, jelikož ostatní atraktivní prostředí a dopravní prostředky byly zabrány. Příznivce videobéček a patetických velkorozpočtových trháků poslední dekády minulého století Pád Bílého domu nejspíš potěší, i když má o poznání mnohem méně přehledně sestříhané akční scény. Zároveň se vedle G. I. Joe: Odveta jedná o další letošní hollywoodský blockbuster vyjadřující znepokojení nad nebezpečím ze Severní Koreje a volajícím po návratu republikánského prezidenta a pravých amerických hodnot.

Bonusy: Film je distribuován bez bonusového materiálu.

Obraz: 16:9 / 1080p Full HD / 2.40:1.

Zvuk: DTS-HD Master 5.1 anglicky, DTS-HD Master 5.1 česky, DTS-HD Master 5.1 maďarsky.

Titulky: české, české pro neslyšící, maďarské, rumunské.

Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. srpna 2013.

Oficiální kinoupoutávka s českými titulky.
 
Pomsta mrtvého muže (Dead Man Down)
(Bonton)

BD obal filmu Pomsta mrtvého muže / Dead Man DownÚspěch původní filmové verze populárního Larssonova románu Muži, kteří nenávidí ženy přivedla do Hollywoodu režiséra Nielse Ardena Opleva i představitelku Lisbeth Noomi Rapace. Ti se znovu dali dohromady v akčním thrilleru s prvky romance a černého humoru Pomsta mrtvého muže. Boss (Terrence Howard) gangu se cítí v nebezpečí, protože byl zabit jeho přítel Paul, z čehož jsou podezříváni Jamajčani. Před těmi ho zachrání Victor (Colin Farrell), člen gangu, který si tak získá šéfovu důvěru. Jak to ale bývá, vše zkomplikuje žena, Victorova výstřední sousedka Beatrice (Noomi Rapace), která má vlastní neobvyklé přání. Kombinace filmu o pomstě s romancí na sebe vrší zvraty, až se jako vyprávění v závěru rozpadne do sledu více či méně zábavných žánrových (thrillerových, romantických) atrakcí, které se začnou brát na rozdíl od zbytku vážně. Pomsta mrtvého muže především umožňuje představit Colina Farrella ve stejném žánru, ale v jiné poloze, než v jaké je znám z Intermission, V Bruggách či Sedmi psychopatů – a režisérovi Oplevovi uchovat si severskou ponurost i specifický temporytmus.

Bonusy: Film je distribuován bez bonusů. 

Obraz: 16:9 / 1080p Full HD / 2.40:1.

Zvuk: DTS-HD Master 5. 1 anglicky, DTS-HD Master 5.1 česky.

Titulky: české, české pro neslyšící, rumunské.

Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 7. srpna 2013.

Oficiální kinoupoutávka bez českých titulků.

Stokerovi (Stoker)
(Bonton)

BD obal filmu Stokerovi / StokerV 90. letech hongkongští režiséři jako John Woo či Tsui Hark debutovali v Hollywoodu, v druhé dekádě 21. století je možné sledovat podobný trend u jihokorejských tvůrců. Zatímco Kim Jee-Woon Konečnou potěšil Schwarzeneggerovy fanoušky, ale i navzdory westernové stylizace a několika střihově nápaditým scénám zklamal ty své, Stoker Park Chan-wooka patří mezi nejlepší filmy tohoto roku. Podle studii do prestižního black listu zařazeného scénáře Wentwortha Millera natočená variace Hitchcockova Ani stín podezření vypráví o dospívání Indie Stokerové, které na její osmnáctileté narozeniny zemře otec a poté se za ní a její labilní matkou nastěhuje záhadný strýček Charlie. Název naznačuje, že by se po Žízni mohlo jednat o další Parkovo svébytné uchopení upírské tematiky. Stoker má ovšem mnohem blíže k trilogii pomsty (Sympatie pro pana Pomstu, Oldboy, Nebohá paní Pomsta), protože všechny své složky uzpůsobuje vnímání protagonistky v podání Mii Wasikowské, která dovede vidět a slyšet věci, jež jiní její vrstevníci nedokážou. Nesmírně opojnou podívanou, která si pohrává s diváckými očekáváními, důmyslně dávkuje informace, znejišťuje užíváním postupů umělecké kinematografie a klade velký důraz na opakování a variování kompozic záběrů a střihové skladby, by si neměli nechat ujít nejenom fanoušci poetiky Chan-wook Parka.

Bonusy: Vystřižené scény (10 min.); Stoker: Cesta filmaře (28 min.); Za scénou – O tvorbě limitované edice plakátu (3 min.), Tajemné postavy (3,5 min.), Režisérova vize (3,5 min.), Design (3 min.), Tvorba hudby (2,5 min.); Záběry z premiéry (15,5 min.); Galerie fotografií Mary Ellen Mark (11 min.); Galerie – London Theater Design (2,5 min.); videoklip Becomes the Color (cca. 5 min.); Upoutávky a televizní spoty (cca. 4 min.).

Obraz: 16:9 / 1080p Full HD / 2.40:1.

Zvuk: DTS-HD Master 5.1 anglicky, Dolby Digital 5.1 česky, Dolby Digital 5.1 francouzsky, Dolby Digital 5.1 maďarsky, Dolby Digital 5.1 polsky, Dolby Digital 5.1 portugalsky, Dolby Digital 5.1 španělsky, Dolby Digital 5.1 thajsky, Dolby Digital 5.1 turecky.

Titulky: anglické pro neslyšící, české, arabské, bulharské, čínské, čínské tradiční, chorvatské, francouzské, řecké, hebrejské, maďarské, islandské, indonéské, malajské, polské, portugalské, srbské, slovinské, španělské, thajské, turecké, vietnamské.

Doporučená cena: 499 Kč. V obchodech od 14. srpna 2013.

Oficiální upoutávka bez českých titulků.

Na co se z našich tipů těšíte nejvíce? Nebo jsme zapomněli zmínit váš oblíbený film a chcete na něj upozornit ostatní čtenáře? Napište svůj názor do diskuze pod článkem!


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
TV tipy: 29. 3. 2024 - 4. 4. 2024
TV tipy: Nekonečný příběh krále králů v království nebeském K Velikonocům se letos televizní dramaturgové moc neodvázali a vsadili na jistotu v podobě tradičních repríz. Kromě jednoho zapomenutého biblického příběhu tak nejvíc zaujme uvedení rozporuplného dramatu o Dianě Spencer. čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 13. týden
Kinopremiéry: Godzilla, Kong a Gump obsluhují anglického krále a prožívají dokonalé dny Poslední březnové premiéry jsou především ve znamení návratu dvou monster a jednoho zvířátka. Na plátnech si to znovu rozdají Godzilla a Kong, diváckým hitem ovšem nepochybně bude pokračování dobrodružství psa Gumpa.... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 12. týden
Top 20 ČR: Čechy zajímá jen Duna a Sladký život V českých kinech se stále nejvíce chodí na americký trhák Duna a na českou komedii Sladký život. Zájem je také o animák o Kung Fu Pandě. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 12. víkend
Box office: Koho zavoláte? V amerických kinech proběhla o víkendu premiéra nového dílů Krotitelů duchů, který ovládl víkendové tržby a posunul celou franšízu do klubu miliardářů. čtěte zde
Vydáno: 25.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
TV tipy: 22. 3. 2024 - 28. 3. 2024
TV tipy: Žena v táboře tygrů sepisuje čtvrtý protokol a hledá zelený led S končícím březnem v televizích nejvíce překvapí zařazení dvou absolutně neznámých britských thrillerů z osmdesátých let. Největším diváckým lákadlem ale nejspíš bude premiérové uvedení dramedie Hodně štěstí, pane... čtěte zde
Vydáno: 22.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Tučňák se předvádí v první ukázce (23.03.2024 15:30 v Novinky | Trailery)
- Vetřelec: Romulus má první teaser (21.03.2024 08:30 v Novinky | Trailery)
- Téma: Rok 2023 ve znamení neúspěšných komiksových filmů. Je jejich pád nevyhnutelný? (20.01.2024 10:30 v Články | Publicistika)
- Téma: Nejlepší filmy a seriály roku 2023 podle Filmserveru (14.01.2024 10:30 v Články | Publicistika)
- Kinopremiéry: Jeden gól stačí Ferrarimu k zásahu štěstím (03.01.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Zemřel Tom Wilkinson (30.12.2023 22:21 v Novinky | Zprávy)
- Veselé Vánoce přeje Filmserver (24.12.2023 07:30 v Novinky | Zprávy)
- Téma: Nejlepší americké filmy 80. let (26.11.2023 10:30 v Články | Žebříčky)
- Nový Karate Kid je na cestě (22.11.2023 09:30 v Novinky | Zprávy)
- Trailer: Ferrari (24.10.2023 09:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Policejní inspektorka miluje souseda svého a řeší operaci Spodnička (06.10.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Toyen rozehrává velkou hru o humra (22.09.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Trailer: Showdown at the Grand (21.09.2023 18:30 v Novinky | Trailery)
- Teaser: Ferrari (30.08.2023 18:30 v Novinky | Trailery)
- Kinopremiéry: Equalizer zažívá brutální vedro (30.08.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Malé ženy Ofélie a Annette absolvovaly let Phoenixe (25.08.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Téma: 10 nejlepších rolí Roberta De Nira (17.08.2023 16:30 v Články | Publicistika)
- Recenze: Flash bleskurychle servíruje fanservis, ale jako příběh pokulhává (15.06.2023 07:30 v Recenze | Premiéry)
- Top 10: Sam Raimi (04.06.2023 10:30 v Články | Žebříčky)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu