Amazing Spider-Man 2: Uniklý Comic Con trailer

Vydáno: 30.07.2013 13:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Dvojka Amazing Spider-Mana představila fanouškům na letošním Comic Conu čtyřminutový trailer, který nyní unikl na internet v podobě překvapivě kvalitního kinoripu. Kliknete si na něj?
Takovýchto situací moc nenastává a ani se mnohdy nevyplatí na ně upozorňovat. Jenže když se jedná o zbrusu nový trailer na jeden z nejočekávanějších komiksových filmů příštího roku, můžeme jednou za čas udělat výjimku. Na Comic Conu představitel Electra Jamie Foxx uvedl exkluzivní čtyřminutovou upoutávku na The Amazing Spider-Mana 2, která nabídla vůbec první pohled na novou komiksárnu. Díky "ne-zas-tak-špatné" kvalitě kinoripu si jí můžete prohlédnout i vy.

Jasně, na pobrání všech trikových záběrů by to chtělo minimálně HD, ale i tak je tahle vydatná čtyřminutovka ujištěním, že Spidey půjde po stopách prvního dílu a po vzoru sequelů přidá všeho více. Více akce, více záporáků (Giamattiho Rhino zatím před proměnou), více humoru, více ambicí. Lze také vysledovat mnohem odlehčenější teenagerskou notu - první část vlastně jakoby vypadla z nějaké komiksové komedie, v níž Peter Parker pod pavoučí maskou sype z rukávu frackovité hlášky a stahuje padouchům kalhoty.

Zbytek je už tradiční dramatická výstavba okolo hlavního záporáka, tentokrát stydlivého génia Maxe Dillona, z něhož se po nehodě stane všemocný vládce elektřiny metající blesky na Times Square. Z odlehčeného začátku se tak dostaneme i do povinně opulentního finále, v němž trailerová dramaturgie kopíruje účinné "prometheovské" dunění a vypaluje bulvy trikovými záběry. Zatím to tedy docela funguje, uvidíme, s čím se Webb vytasí oficiální cestou. 

Kinorip traileru zhlédněte níže ze streamu (začíná ve 4:20). V galerii najdete i několik nových fotek.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY