Johnny Depp chce seknout s herectvím

Vydáno: 30.07.2013 15:00 - Simona Knotková | foto: Disney

Johnnyho Deppa můžete aktuálně v kinech vídat v novince Gora Verbinskiho Osamělý jezdec. Tady radost jeho příznivců ovšem končí. Padesátiletý herec oznámil, že vážně uvažuje o hereckém důchodu.
Fotografie z filmu Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna / Pirates of the Caribbean: On Stranger TidesNakonec za to ale možná může právě westernový blockbuster. Místo aby se stal úspěšným otvírákem letní sezóny, propadl jak u kritiky, tak i u diváků. Strůjcem neúspěchu jistě není Johnny Depp, nicméně i tato skutečnost je dalším zářezem na pochybnostech, zda by s herectvím už neměl definitivně skončit.

"Netvrdím, že končím s herectvím hned teď, ale pravděpodobně od toho nejsem příliš daleko," řekl při propagačním kolečku Osamělého jezdce britskému tisku. Jen tak z fleku skončit ostatně skutečně nemůže.

Už teď je upsaný například pro páté Piráty z Karibiku a zvažována je také jeho účast ve druhé Alence v říši divů. Budeme ale mít šanci vidět jeho jméno v závěrečných titulcích také ve filmech následujících tyto připravované projekty? Pokud se nejedná jenom o prohlášení vypuštěné ve snaze zvýšit tržní čísla Verbinskiho snímku, podle Deppových slov se zdá, že ne:

“V určitém bodu začnete přemýšlet... Když si spočítáte množství dialogů, které říkáte za rok, a dojde vám, že víc říkáte slova z papíru než vaše vlastní, začnete přemýšlet, jak moc šílené to pro lidskou bytost musí být." Dále dodal, že by se v budoucích letech chtěl věnovat něčemu klidnějšímu. Doufejme, že Depp své stanovisko ještě zváží. Všichni bychom se jistě rádi ještě nějakou dobu těšili jeho přítomností v kinematografii.

Nebo snad už také máte jeho herectví dost?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY