Creed: Chystá se spin-off Rockyho

Vydáno: 25.07.2013 17:30 - Amaya Tomanová | foto: MGM

Úspěšná šestidílná série boxerských snímků Rocky se dočká vlastního spin-offu. Kdo si zahraje potomka slavného protivníka Apolla Creeda v připravovaném filmu a kdo se ujme režie?
Michael B. JordanSérie boxerských snímků Rocky, která odstartovala v roce 1976 a jejíž ozvěny slavily nemalý úspěch i po mnoha letech , se dočká spin-offu. Ten s největší pravděpodobností ponese název Creed a bude vyprávět o vnukovi Apolla Creeda, kterého v prvním snímku excelentně ztvárnil Carl Weathers.

Do režisérského křesla usedne Ryan Coogler, v hlavní roli uvidíme Michaela B. Jordana . Fanoušci série však lační zejména po informaci, zda se ve filmu objeví i Sylvester Stallone. Ten by měl ve své původní roli ztvárnit učitele a průvodce mladého nadějného boxera.

Na Creed by mělo spolupracovat více členů týmu, který měl na svědomí původní snímek. Sám režisér uvedl, že jde o jeho vysněný projekt, nikoliv jen o snahu vydělat co nejvíce a přiživit se na úspěchu celé série. Bližší informace o snímku na sebe jistě nenechají dlouho čekat.

Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY