Stane se Gordon-Levitt Doctorem Strangem?

Vydáno: 16.07.2013 08:00 - Simona Knotková | foto: TriStar Pictures

Komiksový svět ještě stále neuzavřel své brány Josephu Gordon-Levittovi. V hledáčku studia Marvel by měl být do role kouzelnického neurochirurga, jehož film nebyl ještě stále oficiálně potvrzen.
Joseph Gordon-Levitt ve filmu  / 50/50Ant-Man je jistý, ale jinak jsou snímky, které vyplní marvelovskou "Fázi III" ve hvězdách. A v nespočtu dohadů a neoficiálních tvrzení, které například říkají, že vedle závěru plánované trilogie Avengers by třetí komiksová nálož měla do kinosálů po celém světě přinést také nového hrdinu, magickými schopnostmi obdařeného Doctora Strange.

Více ostatně může napovědět již v tomto týdnu Comic-Con, kde by měl být minimálně jeden z připravovaných filmů ohlášen. Ještě před samotným startem setkání filmových fandů a tvůrců už ale teď přibývají vypuštěné materiály a exkluzivní informace. A také se rojí spousta zákulisních drbů.

Jeden z posledních, který mezi nás vypustila stránka Latino Review, se ale chce tvářit věrohodně a my bychom mu ostatně rádi věřili. Podle něj je totiž číslem jedna na seznamu hereckých představitelů do hlavní role Doctora Strange Joseph Gordon-Levitt. Zdá se, že studio herce do hvězdného ansámblu napříč všemi fázemi opravdu chce a stále ho mrzí, že Strážci vyletěli zachraňovat galaxii bez jeho účasti.

Co je pravda na této shora ještě nepotvrzené fámě nám, jak již bylo řečeno, může každopádně ukázat konec tohoto týdne. A na našich stránkách se to určitě dozvíte.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY