Bale se už jako Batman vrátit nechce. Nikde

Vydáno: 02.07.2013 10:46 - Simona Knotková | foto: Warner Bros. Entertainment Inc.

Byli jsme už smíření, že Christian Bale pověsil po posledním Batmanovi netopýří kápi na hřebík. Přesto tu byla ještě možnost hercova návratu v Justice League. I na tu ale můžeme pomalu zapomenout...
Christian Bale ve filmu Temný rytíř povstal / The Dark Knight RisesNaposledy devětatřicetiletého herce zpovídal server Entertainment Weekly. I když to možná byla zbytečná otázka, zeptal se ho, zda s Batmanem opravdu definitivně skončil. Odpověď herce asi nikoho nepřekvapí:

“Měli jsme neskutečné štěstí, že jsme mohli natočit tři filmy. To stačí. Není třeba být nenasytní. Chris Nolan vždycky mluvil jenom o jednom snímku. Nakonec jsme skončili až u natáčení trojky. Nikdy jsme to neplánovali, ale pokud to tak dopadlo, mělo by to tak taky skončit."


Naděje fanoušků byly ještě živeny plánovanou týmovkou DC Comics Justice League. Podle některých zdrojů se měl vrátit jak Nolan, tak i "Netopýří muž" s tváří Balea. I tuto domněnku ale herec vyvrátil. “Nemám o tom žádné informace, nevím o ničem. Nemluvila se mnou o tom doslova ani duše. Jenom vím, že Justice League možná vznikne, to je všechno."

Dříve se spekulovalo, že novým nositelem netopýří masky bude Joseph Gordon-Levitt. To všechno byl ale nejspíš další klep, jehož vzniku napomohl právě závěr Temný rytíř povstalGordon-Levitt svou možnou účast sám popřel. Jeden z hlavních superhrdinů připravovaného komiksového filmu si tedy na svého nového hereckého představitele bude muset ještě počkat.

“Je to pochodeň, která by měla být předávána z herce na herce," říká o postavě, s kterou byl spřízněný přes sedm let, Bale"Takže se těším, na koho to padne tentokrát." My jsme taky velmi zvědaví, kdo vyhraje tento konkurz.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Spis me v zaveru 3ho filmu napadlo, ze se mozna do... (Samuel, 03.07.2013 11:24) Reagovat

    Spis me v zaveru 3ho filmu napadlo, ze se mozna dockame solofilmu o Robinovi, jelikoz to bylo jmeno charakteru, ktery Joseph Gordon-Levitt ztvarnil.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY