Bude i Hellboy 3? Je to možné, tvrdí Ron Perlman

Vydáno: 01.07.2013 18:40 - Simona Knotková | foto: Universal Pictures

Šance, že si v kinech zajdeme také na třetího Hellboye, ještě stále žije. Aspoň podle slov představitele ďábelského hrdiny Rona Perlmana, který o potencionálním projektu promluvil.
Fotografie z filmu Hellboy 2: Zlatá armáda / Hellboy II: The Golden ArmyU příležitosti promo koleček k stále rychleji se blížící premiéře sci-fi novinky Guillerma del Tora  Pacific Rim - Útok na Zemi se k rozhovoru dostal i jeden z hereckých představitelů, Ron Perlman. Z minulosti ho s režisérem několik kousků už pojí. Nejvýznamnější je pak spolupráce na komiksové sérii Hellboy.

Zatím poslední díl Hellboy 2: Zlatá armáda vznikl před pěti lety. Debaty o možném dalším pokračování rozvířil už v roce 2011 autor předlohy Mike Mignola. Jeho slova ovšem nezněla příliš povzbudivě pro fanoušky snímků. Jiným tónem už zní Perlman, kterého v těchto dnech vyzpovídal server Empire.

"Při každém setkání s Guillermem samozřejmě padne řeč na pokračování. A věřte mi, když jsme skončili s Hellboy 2, oba dva jsme byli v takovém bodě, že ani jeden z nás nechtěl Hellboye už nikdy více vidět," přiznává herec.

Hned ale dodává: "Asi za rok mi ale začalo docházet, že fanoušci do téhle ságy hodně investovali, a ta by se měla ukončit. Ke trojce - vždycky to bylo plánováno jako trilogie - jsem řekl: 'Guillermo, vím, jak těžké to se mnou bude, vím, že to bude dvakrát tak dražší než dva předchozí filmy dohromady.' A myslím, že je tam ta šance."

O zelené či červené ke startu produkce nakonec ale bude muset rozhodnout hlavně studio. Guillermo i já do toho jít chceme. Selma a Doug taky. Zbývá už jenom najít někoho, kdo si myslí, že na konci duhy bude hrnec plný zlata."




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY