Ženy sobě jako bondovka?

Vydáno: 20.06.2013 13:00 - Amaya Tomanová | foto: Bontonfilm

Režisér Paul Feig bude natáčet další film. Opět půjde o komedii, opět se bude děj točit kolem ženských hrdinek, pojetí však bude trochu jiné než u "Žen sobě"... Co nás vlastně čeká?
Fotografie z filmu Ženy sobě / BridesmaidsPaul Feig zjevně rád a relativně dobře natáčí komedie o ženských hrdinkách. Po úspěchu snímku Ženy sobě chystá další "dámskou jízdu", tentokrát o něco akčnější a inspirovanou bondovkami, konkrétně Feigovým oblíbeným Casino Royale.

Na bližší detaily si zatím musíme počkat, jisté však je, že oproti špiónským komediím jako byl Johnny EnglishDostaňte agenta Smarta či austinopowerovská série bude nejnovější Feigův počin realističtější a uvěřitelnější.

Snímek nese prozatímní název Susan Cooper, Feig se kromě režisérské úlohy chopí i scenáristických a producentských prací. 

V srpnu bude mít premiéru snímek Drsňačky, loni proběhla médii zpráva o možném sequelu Bridesmaids, podílet by se měl i na komedii s Reese Witherspoon Wish List.

Zdroj: Slashfilm





NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Paráda, už vidím to obsazení: kick-ass mama Le... (mandella, 20.06.2013 13:09) Reagovat

    Paráda, už vidím to obsazení: kick-ass mama Lena Headey, šikmooká bojovnice Maggie Q, křehká Kate Beckinsale, za blondýny Scarlett Johansson nebo Teresa Palmer... to by byl nářez! :-) ale tak to asi nebude...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY