Amazing Spider-Man přiletí potřetí i počtvrté

Vydáno: 18.06.2013 18:00 - Martin Bubrín | foto: Coming Soon

Petera Parkera nebudeme mít dost - studio Sony právě ohlásilo své pavoučí plány do budoucna, které počítají s jedním spidermanovských filmem za dva roky. Kdy se jich dočkáme?
Jamie Foxx ve filmu  / The Amazing Spider-Man 2Marvel boří rekordy návštěvnosti a chrlí dva filmy ročně, Warneři rozbíhají Muže z oceli, Foxové chystají X-Meny a Sony? To si stále drží svého jedináčka Spider-Mana, kterého ne a ne prodat konkurenčím marvelákům, aby se cesty Avengers a Petera Parkera mohly zkřížit. A nestane se tak ani v nadcházejícíh šesti letech.

Studio Sony si totiž nově rebootovaného The Amazing Spider-Mana nechá až do roku 2018. Nedávno totiž oznámilo, že po právě natáčené dvojce nás stoprocentně nemine ani trojka a čtyřka, které už mají předběžně stanovená data premiéry - 10. června 2016 a 4. května 2018. Vlastně ani není divu. Spidey je pro studio jediné pořádné želízko v ohni, tak je logické si ho udržet ještě na pár let dopředu, když první restartovaný díl celosvětově vydělal okolo 750 milionů dolarů.

O nějakém ději samozřejmě nemůže být řeč, když ještě ani pořádně nevíme, co se bude dít ve dvojce. Tam se Peter Parker postaví padouchovi Electrovi (Jamie Foxx) a Rhinovi (Paul Giamatti) a na scéně se také objeví kámoš Harry Osborn (Dane DeHaan) nebo rusovlasá Mary Jane (Shailene Woodley). Hlavní duo samozřejmě zůstává (nejspíš po celé čtyři filmy díky podepsaným smlouvám). The Amazing Spider-Man 2 v režii Marca Webba dorazí do kin příští rok v květnu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY