Potvrzeno: Muž z oceli se vrací v sequelu

Vydáno: 11.06.2013 13:48 - Zuzana Hofmanová | foto: Warner Bros.

Bohatá propagační kampaň Muže z oceli potřebovala už jen jedno - oficiální příslib druhého pokračování. V týdnu premiéry tady je. A jako závdavek drobné info o Justice League navrch k tomu.
Prezentace filmu na Comic-conuOd prvních náznaků a čtení mezi řádky uběhlo několik týdnů, během kterých nám Superman servíroval jeden epický trailer za druhým. První ohlasy rozhodně nemluví v hrdinův neprospěch a studio Warner Bros. se už nemůže dočkat, až jim Muž z oceli o víkendu strhne kasy. O velkém překvapení v případě sequelu tudíž mluvit nelze. Moment překvapení vynahrazuje alespoň jistota. Včetně té, která se týká tvůrčího týmu.

Zack Snyder hlásí návrat na režisérskou židli spolu se scénáristou prvního dílu Davidem S. Goyerem. S dvojkou by měl být znovu spojen i Christopher Nolan, který se na znovuoživení Supermana podílel jako producent a konzultant. Vzhledem k časovému vytížení je ale jen malá pravděpodobnost, že by se jeho zvučné jméno angažovalo v podobné šíři jako právě v jedničce.

Datum premiéry je zatím příliš troufalé odhadovat, Snyder už ale leccos naznačil: „Mám pocit, že je potřeba dovést Supermana o trochu dál, než bude možné pustit se do Justice League.“ A co z toho vyplývá? Na dlouho propíraný projekt plný superhrdinů, na jehož scénáři se má posílet právě Goyer, si pravděpodobně ještě chvíli počkáme.

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY