Stane se Carey Mulligan první dámou?

Vydáno: 06.06.2013 13:30 - Amaya Tomanová | foto: Warner Bros

Carey Mulligan míří čím dál tím výš. Navzdory svému britskému původu se s velkou pravděpodobností objeví v roli jedné z nejvýznamnějších žen Spojených států - první dámy Hillary Clinton.
Carey Mulligan ve filmu Stud / ShameZdá se, že hvězda Carey Mulligan začíná zářit čím dál jasněji. Poté, co ztvárnila Daisy Buchanan v barvami hýřící vizuální lahůdce Baze Luhrmanna ji čeká role v chystané coenovce a nejnověji se o této britské herečce mluví v souvislosti s připravovaným životopisným snímkem Jamese Ponsoldta Rodham.

Ta má vyprávět o životě Hillary Clinton - někdejší první dámy Spojených států, ministryni zahraničních věcí a prezidentské kandidátky. Mulligan se tak na pozici nejpravděpodobnější představitelky titulní role připojila k výběru čtyř kandidátek, mezi nimiž je například Scarlett Johansson či Jessica Chastain; některé zdroje však tvrdí, že právě ona je nežhavější favoritkou od samého počátku.

Příběh o začátcích kariéry Hillary Clinton je již teď mnohými považován za oscarového adepta, přestože zatím nebylo oznámeno plné obsazení a datum premiéry je bez bližší specifikace stanoveno na rok 2016. Než bude s konečnou platností obsazena hlavní role, můžeme zkusit tipovat, komu bude svěřena (zřejmě spíše okrajová) role Billa Clintona...

Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY