Muž z oceli 2 ještě před Justice League?

Vydáno: 01.06.2013 19:30 - Jakub Brych | foto: Warner Bros.

Zack Snyder se trochu rozpovídal ohledně případného pokračování Muže z oceli a také jak vidí budoucnost týmovky Justice League. K tomu navíc přihodil jednu mírně spoileroidní informační lahůdku.
Zatímco Marvel na filmovém dvorci neomylně servíruje jedno komiksové eso za druhým, DC Comics se se svými adaptacemi kromě Batmana nemůžou vymanit ze série outů. Jejich týmovka Justice League tak už i přes spoustu plánů a náznaků zůstává zatím v nedohlednu. Od té doby, co byl smeten ze stolu scénář Willa Bealla (Gangster Squad), přestává být původně plánovaný rok uvedení 2015 reálnou vyhlídkou a vznik filmu Justice League teď leží takřka výhradně na bedrech pravdomluvného kryptoňana v červené pláštěnce, kterého nám už brzy přinese Zack Snyder.
Toho se teď Collider zeptal na pár věcí ohledně budoucnosti Supermana a jeho spravedlivých souputníků. Na otázku, zda by přijal případnou nabídku režírovat Justice League, Snyder odvětil, že podle jeho názoru je nutné spíš dál rozvíjet postavu Supermana před tím, než se začne natáčet plnokrevná týmovka. Je tedy možné, že nás před JLA čeká ještě pokračování Muže z oceli. Snyder ovšem neřekl nic podrobnějšího, ani to, zda by sequel chtěl sám režirovat.
Nedlouho po rozhovoru pro Collider ale vyzradil brazilskému serveru hodně zajímavý easter egg. V tuhle chvíli by měl přestat číst každý, kdo se chce vyvarovat veškerých byť i nejmenších spoilerů a nechat se v kině na Muži z oceli překvapit. Takže připravte se,
SPOILER ZAČÍNÁ:
Dle Zacka Snydera nás ve filmu čeká hodně významné pomrknutí směrem k budoucnosti DC Comicsového univerza - na jednom ze satelitů obíhajících Zemi, které zničí generál Zod, se totiž objeví logo Wayne Enterprises. Což mluví za všechno. Ať už jako součást Justice League, dalšího Supermana nebo ve vlastním filmu, Batman by se měl v budoucnu objevit. Snyder navíc neopomněl dodat, že někde venku čeká ještě taky Lex Luthor, takže plánů na to, co by se se Supermanem (a nejen s ním) mělo dít dál, je rozhodně dost.
Podmínkou pro investice do rozvoje postav Ligy spravedlivých ale samozřejmě zůstává řádný kasovní úspěch Muže z oceli. Už teď mu ale řady kritiků i fandů věští miliardové úspěchy a po raketovém letu Iron Mana 3 rozhodně nebude pošetilé očekávat i komerční triumf velkého eSka. Oh wait, it's not and "S". In his world it means hope...
Muže z oceli čekejte v našich kinech 20. června.


Český trailer filmu Muž z oceli


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY