Zazpívá Tom Hardy hity Eltona Johna?

Vydáno: 30.05.2013 08:00 - Simona Knotková | foto: Warner Bros. Pictures

Tom Hardy má za sebou jako herec už spoustu rozmanitých rolí, ta největší kariérní výzva ho ale pravděpodobně teprve očekává. Jako po možném adeptu do hlavní role po něm pokukují tvůrci biografie o Eltonu Johnovi.
Už pěkná řádka měsíců uběhla od doby, co jsme vás poprvé (a naposledy) informovali o připravované biografii Eltona Johna. Podle scénáře Lee Halla, produkce muzikanta samotného a s Justinem Timberlakem v hlavní roli měl do produkce vstoupit snímek nově pojmenovaný jako a neotřelou formou vyprávění nám měl přinést pohled do života populárního britského muzikanta.
Co se za zbylý čas odehrálo? Projekt si už třeba stihl najít režiséra. Stane se jím tvůrce reklamních spotů a debutant na poli celovečerních filmů Michael Gracey. Nalezena je možná už také hvězda pro ztvárnění hlavní postavy. Po dříve zvažovaném Justinovi Timberlakeovi, kterého v poslední době ale zaměstnává spíše jeho restartovaná hudební kariéra, by teď číslem jedna na seznamu potencionálních kandidátů měl podle všeho být Tom Hardy.
Pětatřicetiletý herec, na plátně naposledy viděný například jako hrubiánská horda svalů, terorista Bane v závěru Nolanova Batmana, je asi tím posledním, kterého byste si v podobné roli dokázali představit. Postava výstředního zpěváka je ale zároveň možná přesně tou pravou, která v jeho pestré filmografii doposud chybí. Čekat nás má ostatně také spousta tanečních čísel. Bylo by tedy ještě velice zajímavé sledovat, jak by si s tím vším Hardy poradil.
Jak se tato zajímavá volba zamlouvá vám?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY