Tom Cruise nechce hrát dva špiony najednou

Vydáno: 25.05.2013 12:42 - Simona Knotková | foto: Bontonfilm

Tom Cruise je sice odborník na "mise nemožné", ale hrát v jednom filmu a zároveň se jako producent podílet na dlouhých přípravách nového dílu jeho milované série, je už trochu velké soustu i na něho.
Ještě před nedávnem měl Tom Cruise nakročeno, aby byl tahounem dvou agentských franšíz. Kromě již zavedené série Mission Impossible to měl záporákům zavařovat také v The Man from U.N.C.L.E., snímku, který se chystá natočit Guy Ritchie podle stejnojmenného amerického seriálu ze šedesátých let.
Buď má ale herec špionážních rolí až po krk nebo se chce zkrátka jenom plně koncentrovat na pátou Mission: Impossible , ke které podle zpráv z tohoto měsíce skutečně dojde. Od podepsaní smlouvy, díky níž by se stal jednou půli americko-ruské agentské dvojice z organizace U.N.C.L.E., totiž definitivně odstoupil.
Kdo jej nahradí? Zajímavých možností je samozřejmě nepřeberné možnost. Dříve se například mluvilo o Georgeovi Clooneymu. To byl u projektu jako režisér ještě zapsán Steven Soderbergh. Jelikož s ním odešel kvůli zdravotním problémům i Clooney, očekávejte už pravděpodobně úplně nové jméno.
To se přidá ke svému ruskému parťákovi, ke kterému se už přiřadil Američan Armie Hammer, jeden z hereckých protagonistů Fincherovy The Social Network a také protějšek Johnnyho Deppa v nadcházejícím Osamělém jezdci.
Výsledky výběrového řízení se dozvíme brzy, natáčet se začne už letos na podzim.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY