Natočí Christopher Nolan novou bondovku?

Vydáno: 20.05.2013 10:30 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros.

Okolo čtyřiadvacáté bondovky je poslední dobou podezřele ticho. Ledy nyní prolomila internetová fáma, že producenti nového filmu s agentem 007 mají zájem o režiséra Temného rytíře. Co je na tom pravdy?
Všichni víme, že Christopher Nolan je oddaným fanouškem bondovek a rád by si jednu v budoucnu natočil. Stejně jako on ve svých filmech k sérii o agentu 007 rád odkazuje (namátkou například Počátek nebo Temný rytíř povstal), tak se tento proces loni obrátil, když Sam Mendes uvedl Temného rytíře jako základní pilíř, z něhož vycházel při Skyfall.
Existoval by tedy ideálnější režisér pro v pořadí čtyřiadvacátou bondovku? To asi těžko. Fanboyovská přání se ale možná zdají býti vyslyšena - dle neoficiálních zdrojů na internetu kolují zvěsti, že producenti Barbara Broccoli a Michael G. Wilson by rádi Nolana viděli na režijní stoličce další agentského dobrodružství. Samozřejmě nic není potvrzeno - režisér je prý velmi daleko od nějakého podepsání smlouvy, s producenty zatím vyjednává ve velmi počátečních fázích.
Nolan v minulosti prohlásil, že by bondovku rád natočil, až bude ta "pravá chvíle a pravý čas". Můžeme se domnívat, že ten moment by mohl nastat ihned po dotočení očekávaného sci-fi Interstellar, které do kin dorazí příští rok v létě. Poté má v kalendáři docela volno. Vzhledem k tomu, že MGM odložilo Bonda 24 z roku 2014 na neurčito s tím, že se natočí v příštích dvou až třech letech, můžeme očekávat, že právě v tu chvíli by o látku mohl mít zájem Nolan.
Jsou to samozřejmě dosti velké odhady, spekulace a přání, ale kdo by nechtěl, aby se tento tajný sen vyplnil, že?

Fiktivní trailer k bondovce od Christophera Nolana


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY