Podívejte se na první fotky z novinky Wachowských

Vydáno: 13.05.2013 19:11 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Natáčení nové sci-fi sourozenců Wachowských Jupiter Ascending již dávno odstartovalo a my se nyní můžeme podívat na pár fotek z natáčení. Ty jsou navzdory očekáváním až nečekaně extravagantní.
I když by se po komerčním neúspěchu Atlasu mraků mohlo zdát, že si sourozenci Wachowští natočí tak maximálně malé nezávislé drama, studio Warner Bros. jim zřejmě věří natolik, že jim svěřilo další film podle vlastního scénáře - tentokrát velkolepou sci-fi .
S vidinou dalšího přelomového snímku jako Matrix se můžeme těšit na příběh ruské imigrantky Jupiter (Mila Kunis), která se živí čištěním záchodů až do té doby, kdy díky nájemnému lovci lidí (Channing Tatum) zjistí, že jí její genetická struktura předurčuje stát se Královnou vesmíru.
A jelikož už asi před měsícem padla první klapka, můžeme se díky smělým paparazziům pokochat prvními fotografiemi z natáčení, které nyní probíhá v Londýně. A ty vypadají více než zajímavě - extravagantní kostýmy a make-up jako by vypadly někdy ze 17. století, do nichž se někdo rozhodl zapracovat také u režisérů oblíbené orientální či východní prvky. Protipólem proti honosným róbám jsou pak černě odění komparzisté, kteří svým oblekem zase silně připomínají prvky sci-fi.
Jak už bylo řečeno, natáčení právě probíhá v Londýně, konkrétně v Přírodopisném muzeu. Tam se má odehrávat jedna z velkých honiček filmu, kvůli níž tvůrci dokonce před velkou podobiznou dinosaura postavili skateboardovou rampu. Co na ní bude Channing Tatum dělat, to nechám čistě na vaší fantazii.
dorazí do kin 25. července 2014.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Viktor Zoidberg Husarčík, 13.05.2013 23:06) Reagovat

    wow......... to vyzerá nadmieru otrasne........

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY