Zapěje Johnny Depp v disneyovském muzikálu?

Vydáno: 28.04.2013 10:00 - Zuzana Hofmanová | foto: Warner Bros.

Režisér oscarového Chicaga a známý pirát opět na jednom place? Vypadá to tak. Rob Marshall se pustil do příprav muzikálového Into the Woods, které má vzniknout pod hlavičkou Disney. A sólo by si mohl vystřihnout právě Depp.
Vedle snímků jako je muzikál Nine nebo po výpravné Gejše se Marshall v roce 2011 pustil do dosud neprobádaných vod. Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna se sice neřadí ke špičce série, ale vynesly mu i jeden zajímavý kontakt: Johnnyho Deppa. A toho by teď rád obsadil do filmové verze úspěšného muzikálu z Broadwaye s názvem Into the Woods.
Pohádkový příběh vypráví o bezdětném pekaři, který se spolu se svou manželkou vydává hluboko do lesů, aby se společně postavili zlé čarodějnici. Právě zlá babice je totiž strůjcem prokletí, kvůli kterému se manželský pár dítěte nikdy nedočká. Na cestě za zlomením kletby potkají řadu pohádkových bytostí, ať už je jím Popelka, Červená Karkulka nebo třeba Honza z příběhu o kouzelných fazolích.
Přestože s jistotou zatím nelze tvrdit nic, protože si režisér s vytíženou filmovou hvězdou zatím neplácli, právě Depp by mohl být pro roli ideálním kandidátem. Minimálně co se zkušeností týče. Spoluprácí se studiem Disney si prošel třeba při natáčení Alenky v říši divů, své pěvecké schopnosti si pro změnu otestoval v muzikálu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street. Jenže řeč není jen o Deppovi. Do role zlé čarodějnice je zvažována herečka neméně hvězdných kvalit – Meryl Streep.
Vyhlídky na spojení úspěšného muzikálu a hvězdných jmen kalí Deppova vytíženost. Momentálně totiž pracuje jak na sci-fi Transcendence, tak na krimi Black Mass, přičemž stále není jasný ani osud pátého pokračování Pirátů z Karibiku. Na další informace si tedy budeme muset počkat. Stejně jako musíme doufat, že výsledek znovuobnovené spolupráce neskončí opět tak trochu na vlnách podivna.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY