Čeká Muže z oceli dvojka nebo konec?

Vydáno: 24.04.2013 09:00 - Zuzana Hofmanová | foto: Warner Bros.

Sotva se Zack Snyder vytasil se šťavnatým trailerem, vynořuje se jedna a táž otázka: dočká se Muž z oceli i dalších pokračování nebo skončí jako solitér? Odpověď naleznete v článku.
Po zveřejnění epického traileru nemohou být očekávání nejnovější verze Supermanova příběhu větší. Snyder láká na štědrou dávku akce, heroický výkon Henryho Cavilla a pokud jsou vám zrakové vjemy málo, Hans Zimmer konečnému výsledku dodá dynamický prvek na sto procent.
Proto je otázka o Supermanově návratu na místě. Jenže vytížený režisér snímku o hrdinovi z Kryptonu mluví o případném pokračování víc jak krypticky. Snyderovi se momentálně nechce ani do komentování své účasti na Justice League , takže se dotazům ohledně pokračování Muže z oceli přece jen úplně nevyhnul.
„Film jsme neplánovali jako Batmana (tj. trilogii), ale nemyslím si, že by se našel někdo, kdo by se pustil do snímku o Supermanovi a přemýšlel o něm jako o jednorázovém projektu,“ tvrdí režisér.
Snyder sice neslíbil nic určitého, nicméně očekávaný komerční úspěch by jeho příslib jen podpořil. Jestli má hrdinný cizinec nárok na návrat na Zemi i v dalším pokračování, můžete posoudit 20. června 2013, kdy se Muž z oceli dostane i do českých kin.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY