Plán premiér: Změny za 10. týden

Vydáno: 16.03.2013 07:00 - Simona Knotková | foto: Summit Entertainment

Dříve uvidíme americkou verzi Old Boye, později pokračování akčního snímku Red s Brucem Willisem. Uplynulý týden ale také potvrdil českou premiéru nejnovějšího počinu Martina Scorseseho.
V minulém týdnu byly ohlášeny premiéry dvou nových snímků. Na 3. října je připravena komedie The Delivery Man z dílny kanadského režiséra Kena Scotta. Půjde v podstatě o hollywoodský remake jeho předešlého filmu Starbuck, kde se setkáváme s mužem, který v minulosti několikrát daroval své sperma. Nyní je mu čtyřicet a dochází ke zjištění, že je ve skutečnosti otcem velkého počtu děti. V nové verzi uvidíme v hlavní roli Vince Vaughna.
Jedním z nejočekávanějších filmů letošního roku je krimi The Wolf of Wall Street. Své síly v něm opět spojí filmař Martin Scorsese s hercem Leonardem DiCapriem. Příběh podvodného burzovního makléře z pověstné newyorské ulice můžete nyní očekávat i v českých kinech, konkrétně 14. listopadu.
Stejně tak v desátém týdnu nedošlo k žádným dramatickým přesunům v premiérových datech. O týden později se ve srpnovém měsíci pouze posouvá akční komedie Red 2, v listopadu se týdenní posun týká novinky Paula Greengrassa Kapitán Phillips.
2 zbraně Baltasara Kormákura jsou v plánu místo října už na září. Ve stejném měsíci o sedm dní dříve uvidíme horor těžící se známé literární klasiky Já, Frankenstein. A nakonec Old Boy, americká předělávka stejnojmenného filmu Chan-Wook Parka, mění datum uvedení ze 14. listopadu na 24. října.
KOMPLETNÍ SEZNAM ZMĚN ZA 10. TÝDEN:


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY