Amazing Spider-Man má svého Normana Osborna

Vydáno: 01.03.2013 10:32 - Simona Knotková | foto: Falcon

Castingové brány pokračování Amazing Spider-Mana režiséra Marca Webba se ještě stále neuzavřely. Nejaktuálněji na plac propustily Chrise Coopera do role Normana Osborna.
Natáčení The Amazing Spider-Man 2 je už v plném proudu, o čemž vás může informovat například Twitter režiséra celého projektu Marca Webba, který příznivce zásobuje fotografiemi den po dni. Herecké řady jeho druhého kousku s pavoučím mužem ale ještě stále nejsou kompletní.
Po Paulu Giamattiovi, který se v ději objeví coby záporák Rhino, je novým příchozím také Chris Cooper. Herec, naposledy viděný před rokem v Mupetech, se stane postavou již dobře známou ze série Sama Raimiho, Normanem Osbornem. Jak už víme, syna mu bude dělat Dane DeHaan.
V předešlých filmech se Cooperova postava vypracovala až na úhlavního Spider-Manova nepřítele Green Goblina. Jaký scénář si pro něj tvůrci připravili tentokrát, ještě není upřesněno.
Už teď má snímek padouchy dva (dalším je již delší dobu potvrzený Jamie Foxx aka Electro), a i když rozhodně nepodceňujeme sílu a schopnosti Garfieldova pavoučího hrdiny, takovou přemírou záporných postav nakonec může utrpět samotný příběh. Uvidíme tedy, jak nového muže na palubě filmaři do děje nakonec zakomponují.
Do kin sequel The Amazing Spider-Mana vstoupí 24. dubna příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY