The Internship: komedie z prostředí Google má trailer

Vydáno: 14.02.2013 11:00 - Martin Bubrín | foto: Universal Pictures

Nová komediální taškařice The Internship, kde znovu spojí síly Owen Wilson a Vince Vaughn, se tentokrát nebude odehrávat na svatbách, nýbrž v prostředí největší IT korporace.
Největší product placement v historii filmu? Možná. Zasazení nové komedie dua Wilson / Vaughn, z něhož vzešla úspěšná taškařice Nesvatbovi, do atraktivního prostředí kanceláří Googlu už samo přímo žadoní o zpodobnění typických IT vtípků, které denně zaplňují sociální a mediální sítě. V traileru na The Internship (u nás pod názvem Brigádníci) jich najdete plno.
Už teď je jasné, že půjde o téměř jednoduchý typ humoru, kdy do největší IT korporace na světě přijdou dva neumětelové na stáž, budou se snažit začlenit do kolektivu nerdů a získat vytouženou "nejlepší práci na světě". A samozřejmě zbude čas na vtípky o geniálních programátorech, kteří se každé ráno ještě musí potýkat s uhry, konfrontaci obyčejného a geekovského světa a samozřejmě věhlasnou ódu na kreativitu a family-friendly prostředí Googlu.
Jestli z toho vznikne něco víc než jen povrchní komedie? Těžko říct - zatím to vypadá, že studio zkrátka do největší googleovské reklamy vzalo dva hollywoodské herce a nechalo je zakusit všechny výstavní přednosti, které společnost nabízí jejich pracovníkům. Moc nadšení také nevzbuzuje jméno režiséra Shawna Levyho, který na sebe v poslední době upozornil nepříliš povedenými Nocemi v muzeu nebo robo-akčňákem Ocelová pěst.
Trailer můžete zhlédnout rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete oficiální plakát k filmu.

Originální trailer filmu The Internship


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY